De ce sunt ojele semipermanente printre cele mai populare produse cosmetice?

5 august 2021, 09:19

Oje semipermanente
Eleganta mainilor unei femei ii fascineaza de secole pe marii artisti ai acestei lumi. Au incercat sa le surprinda frumusetea in picturi, sculpturi sau fotografii. Dansurile orientale si cele indiene expun in cel mai complex mod posturi care sa scoata in evidenta delicatetea, dar si forta pe care o transmit mainile.

 

De aici si atentia deosebita pentru ingrijirea lor. In ultimii ani, gama de oje semipermanente a cucerit inimile iubitoarelor de frumos.

 

Inca din cele mai vechi timpuri, s-a incercat obtinerea unor solutii pentru colorarea unghiilor. Formule pe baza de pulberi, obtinute prin macinarea diferitor roci sau plante, au incercat sa suplineasca nevoia de a iesi in evidenta cu o manichiura mai deosebita. Daca la inceput doar reginele aveau acest privilegiu, acum si tu esti o regina.

 

Avantajul este insa, ca in prezent, produsele cosmetice au ajuns la cote inalte prin calitatea oferita si tehnologiile folosite. Astfel, te poti bucura de oje semipermanente in culori exceptionale, rezistente si durabile.

 

Poate ai auzit de multe ori spunandu-se ca mainile sunt cartea de vizita a unei femei. Cu siguranta, asa este. Desi ojele sunt minunate, profesionistii recomanda si ingrijirea unghiilor cu tratamente, lacuri si uleiuri concepute special pentru a le proteja.

 

Unul dintre motivele pentru care aceste oje sunt atat de populare consta in faptul ca adauga un plus de rezistenta unghiilor. Etapele care se parcurg in realizarea manichiurii cu oje semipermanente acorda o deosebita importanta pregatirii suprafetelor de lucru. Pilirea, degresarea, dezinfectia si aplicarea bazei de protectie sunt primii pasi care trebuie facuti inainte de aplicarea ojei.

 

Cand vine vorba de oja, culoarea este numarul unu in alegerea acesteia, iar la acest capitol producatorii exceleaza. Cele mai variate nuante, de la stilul conservator, la cel mai indraznet sunt la dispozitia ta.

 culoare oja

Pentru a te ajuta sa te ocupi singura de unghiile tale, s-au realizat kiturile extrem de utile pentru manichiura cu oja semipermanenta. In acest mod vei avea la indemana absolut toate produsele de care este nevoie pentru a-ti face unghiile ca la salon. Tot ce iti ramane este sa respecti recomandarile profesionistilor, sa nu omiti niciun pas din metoda corecta de utilizare si sa nu te grabesti atunci cand incepi acest tip de tratament.

 

Din trusa ta nu ar trebui sa lipseasca niciodata 2 nuante de oja: rosu si bej sau nude. Acestea te salveaza in absolut orice situatie. Indiferent de eveniment sau ocazie, cele doua iti garanteaza succesul.

 

Culorile vibrante activeaza veselia si bucuria verii. Aduc o raza de soare in zilele mohorate si un zambet pe chipul celor din jurul tau. Daca iti plac culorile pastelate sau mai discrete, afla ca ai o oferta bogata in acest sens.

 

Ojele semi Cat Eye sunt la mare cautare. Cu efecte optice fascinante, transferate cu ajutorul unui magnet special, acestea sunt un adevarat spectacol. Partea cool a acestei oje este ca se poate folosi si fara magnet, obtinandu-se un efect paietat.

 

Pigmentii intensi dau unei oje semipermanente un aspect impecabil. Acesta este de fapt si un alt motiv pentru care aceste produse au castigat popularitate atat de rapid. Rezistenta la zgarieturi si pastrarea in cea mai buna forma pana la 14 zile le-au oferit statutul de articole practice mai ales pentru femeile active. Cu ajutorul lor, poti desfasura orice hobby ai avea, fara grija de a-ti strica manichiura. Daca iubesti gradinaritul, atunci si aceste oje il iubesc.

 

Alege cele mai frumoase oje semipermanente din ofertele pe care le ai la dispozitie si fa-ti o bucurie chiar azi. Descopera si experimenteaza aceste articole minunate, care ocupa un loc fruntas pe piata cosmeticelor.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Urechile mari ale fenecului ii permit sa auda animalele ce se misca la o distanta de pana la 1,5 km.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-De ce isi fac moldoveni casele rotunde?? -ca sa nu se pise cainii pe la colturi!:))

› vrei mai mult