De ce parul scurt e o alegere mai buna decat parul lung

22 februarie 2016, 13:54

Traim intr-o societate in care parul lung este emblema feminitatii iar parul scurt poate fi dragut doar daca e taiat intr-un anumit mod sau doar daca ai un anumit tip de fata. Iti vine sa crezi ca unii chiar cred lucrurile astea?

Noi ti-am facut o lista cu motive pentru care parul scurt este o alegere mai buna decat parul lung!

1. Parul scurt nu te incomodeaza!
De ce parul scurt e o alegere mai buna decat parul lungFetelor cu par lung aveti respectul meu! Nu stiu cum va periati dintii si nu stiu cum mancati fara ca tot parul sa va invadeze fata! Parul scurt ramane la locul lui fara sa incomodeze in aceste situatii!

2. Parul scurt se spala usor!De ce parul scurt e o alegere mai buna decat parul lungParul scurt se samponeaza repede, se clateste repede si se usuca repede. Parul scurt inseamna economie de timp! Acum poti savura o ceasca de ceai in timp ce prietenele tale asteapta sa-si usuce parul.

3. Parul scurt e usor!

Daca ai incercat sa-ti faci codite din parul tau lung sigur stii cat de grele devin acele codite. Atunci iti dai seama cat de greu este parul tau de fapt.

4. Parul scurt nu tine de cald vara!
De ce parul scurt e o alegere mai buna decat parul lungVara-i mai frumoasa cand nu-ti trebuie sa-ti faci griji ca parul iti tine de cald pe ceafa sau spate, nu? Fetele cu par scurt stiu despre ce vorbesc!

5. Parul scurt inseamna economie la produsele pentru ingrijirea parului!
De ce parul scurt e o alegere mai buna decat parul lungCand ai parul scurt folosesti mai putin sampon, balsam sau masca de par. Asta inseamna economie! Cu banii economisiti iti poti cumpara accesorii pentru par: o palariuta draguta, o clama haioasa sau o bentita colorata.

Parul este frumos oricum. Iubeste-ti parul indiferent ca este scurt sau lung! Tu ce crezi despre standartele societatii legate de parul femeilor/fetelor?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


In aceasta zi vei lua parte la o discutie foarte importanta cu prietenii, daca stii sa-ti sustii punctul de vedere, vei obtine respectul si admiratia grupului.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Steaua de mare nu are creier.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cine l-a batut pe Stefan cel Mare prima data?
- Parintii lui.

› vrei mai mult