De ce este important sa mancati in familie. Ce beneficii are acest obicei pentru copii

11 mai 2020, 11:36

Socializarea in familie este extrem de importanta pentru copii. Cei mici se dezvolta mult mai rapid si mai armonios atunci cand petrec mult timp cu parintii si comunica in familie, indiferent de varsta. Poate ai crede ca atunci cand are doar cateva luni sau cativa anisori, pentru copil nu este atat de important sa luati masa impreuna, insa acesta este, de fapt, unul dintre principalele momente in care aveti ocazia sa comunicati si sa va cunoasteti.

O familie in care toti membrii stau la masa in acelasi timp este mai sudata si mai armonioasa decat altele, prin urmare ia copilul cu tine la masa, chiar daca nu mancati, inca, aceleasi alimente si chiar daca el inca nu participa activ la conversatiile din jurul mesei. Pentru acest lucru ai nevoie de cateva accesorii pentru luat masa alese atent, sigure pentru copil si, de preferat, multifunctionale.

Un scaun de masa Arti Betty este o alegere foarte inspirata. In primele etape ale diversificarii alimentatiei, copilul tau va fi in deplina siguranta in acest scaun, iar cand va mai creste acest ansamblu poate fi transformat intr-o masa educativa cu scaun. Spatarul se regleaza pe trei niveluri, iar scaunul este prevazut cu centura de siguranta in 5 puncte. Partea superioara a mesei poate fi si ea ajustata in trei puncte, iar tava are capac detasabil. Husa scaunelului este detasabila, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji pentru petele care, inevitabil, vor aparea pe ea. Marele avantaj este ca ansamblul poate fi folosit timp indelungat, in diferite etape ale dezvoltarii copilului tau.
Arti Betty

Un scaun de masa 2 in 1 Hello World Baby Mix Pink poate fi o alegere inspirata pentru fetita ta. Destinat pentru varste cuprinse intre 6 luni si 3 ani, este prevazut cu suport pentru pahar si suport pentru picioare. Spatarul scaunului are 3 pozitii de inclinare, iar masuta este detasabila si reglabila. Cand fetita va mai creste, ansamblul se poate transforma in set de masa si scaun mic pentru distractie si invatare.

Hello World Baby Mix Pink

In magazinul de jucarii pentru copii ZuzuBubu.ro orice parinte poate gasi toate cele necesare pentru micutul sau, de la jucarii mari si mici, pana la carucioare, scaune auto, produse de igiena, premergatoare sau leagane, rechizite ori imbracaminte. Tot aici poti comanda si incalzitoare pentru biberoane, ori castroane si farfurii care vor transforma momentul mesei intr-un moment placut si interactiv pentru copil.

farfurii si cani

Sursa foto principala: pixabay.com

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pinguinul este singura pasare care poate inota dar nu poate zbura.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un oltean calatoreste cu trenul impreuna cu un negru. Dupa un timp, olteanul zice:
- Bre, da' esti negru!
- Da, zice negrul.
Iarasi tacere. Dupa un timp, olteanul zice:
- Bre, da' de unde esti?
- Din Camerun.
- Camerunu' asta-i departe?
- Departe.
Tacere.
- Auzi, bre, da' al cui din Camerun esti?

› vrei mai mult