De 1 iunie, Roaba de Cultura aduce activitati educative si ludice pe tot parcursul zilei

1 iunie 2023, 08:46

Kinder - Roaba de cultura

Ziua Copilului este o ocazie speciala de a celebra inocenta, bucuria si creativitatea copiilor. In acest an, Roaba de Cultura si Kinder doresc sa faca aceasta zi cu adevarat memorabila pentru cei mici, organizand “Marele PicniKinder” joi, pe 1 iunie, incepand cu ora 10.00.

Ateliere de baloane de sapun, sah gigantic, modelaj de baloane,zona de colorat si ceva gustos. Pe 1 iunie, la Roaba de Cultura, in Parcul Herastrau, Kinder promoveaza importanta educatiei si jocului in viata fiecarui copil. Activitatile pregatite pentru Ziua Copilului combina amuzamentul si invatarea, oferind copiilor oportunitatea de a explora si de a-si dezvoltaabilitatile intr-un mediu prietenos si captivant.

Atelierele creative si jocurile interactive le vor oferi copiilor sa-si descopere talentele artistice, facilitate de catre experti in educatie si profesionisti in domeniul divertismentului pentru copii. Pe langa activitatile programate, Kinder va oferi si daruri speciale copiilor participanti.

“Avem o bucurie aparte de fiecare data cand organizam un  eveniment dedicat copiilor la Roaba de Cultura. Pe 1 iunie, dam startul unei serii de evenimente care vor continua pe durata intregii veri, in care pajistea se transforma intr-un colt al fericirii pentru copiii care ajung in parcul Herastrau”, a spus Raluca Fiser – Roaba de Cultura.

Intrarea este libera, iar parintii si copiii sunt invitati sa se alature si sa se bucure de aceasta zi speciala, dedicata in intregime lor.

Kinder isi asuma misiunea de a crea momente de bucurie si de a incuraja dezvoltarea copiilor prin intermediul experientelor educative si ludice. Ziua Copilului reprezinta o oportunitate perfecta de a pune in practica aceasta viziune si de a oferi copiilor un cadru inspirational pentru a invata si a se juca. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe pagina de Facebook Roaba de Cultura.

Evenimentul de 1 iunie este continuat la Roaba de Cultura si vineri cu Alianta Romania Fara Orfani (ARFO) si Asociatia Tzuby’s, cand se sarbatoresc Ziua Nationala a Copilului Adoptat pe data de 2 iunie, incepand cu ora 18:00. Sub forma unui traseu interactiv intitulat „calatorie in lumea adoptiei”, vor fi organizate ateliere pentru copii cu diverse teme, modelaj, podcast, ateliere de desen, zone senzoriale, lut, jocuri sportive si vom asculta povestile unor familii care au experimentat adoptia.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Lotusul amazonic - celebritatea acestui lotus se datoreaza frunzelor sale circulare, colorate in verde aprins pe fata si batand in violaceu pe partea inferioara, ce ating un diametru de 2m. Marginile lor sunt ridicate 5-6 cm in sus ca la o tava de placinta. Aceste platforme circulare, unde se strange putina apa atrage pasarile care o folosesc ca o scaldatoare. Din aceasta cauza populatia bastinasa o numeste apona sau tigaita pasarilor. O asemenea frunza gigantica suporta o incarcatura de nisip de 70-80 kg repartizate uniform pe toata suprafata ei, sau un copil de 25-30 kg. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

care este culmea geografiei? R:sa deschizi portile de fier cu cheile bicazului

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro