De 1 Iunie, peste 3.000 de copii canta la Ora Copiilor by Cantus Mundi

29 mai 2023, 10:30

Ora Copiilor by Cantus Mundi

Joi, 1 Iunie, de Ziua Internationala a Copilului, peste 3.000 de copii si tineri din corurile si ansamblurile Programului National Cantus Mundi din toata tara participa la a doua editie a evenimentului national Ora Copiilor by Cantus Mundi. Copiii, alaturi de parintii si prietenii lor, vor canta timp de o ora in spatii publice, mall-uri, parcuri, piete sau scoli din diferite orase, comune si sate, incepand cu ora 16:00.

Organizat sub deviza „Schimbam Romania prin muzica!”, evenimentul national Ora Copiilor by Cantus Mundi se va desfasura simultan in Bucuresti si in 24 de judete: Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Braila, Brasov, Buzau, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Prahova, Sibiu, Suceava, Timisoara, Tulcea, Valcea, Vrancea.

Cei peste 3000 de copii si tineri vor sarbatori Ziua Internationala a Copilului si vor darui publicului din energia, bucuria si dorinta de a schimba lumea in bine prin muzica. Repertoriul tuturor recitalurilor simultane face parte din brosura Ora Copiilor by Cantus Mundi 2023, editata special pentru eveniment de profesionistii Corului Madrigal si Cantus Mundi.

La Bucuresti, copiii si dirijorii corurilor Cantus Mundi se vor intalni la ora 16:00 cu publicul Vulcan Value Centre, si la ora 19:00 cu publicul Centrului Comercial Auchan Titan.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In medie, o femeie foloseste cam 7.000 de cuvinte pe zi. Un barbat doar 2.000.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Taticule, ce animal este acela?
-O vaca, Bulisor...
-Dar acela?
-Un bou, sotul vacii...
-Cum, si boii se-nsoara?
-Numai boii,Bulisor!!!

› vrei mai mult