Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

CULMEA BOGATIEI:
-SA-TI PUI TERMOPANE LA OCHELARI

› vrei mai mult

Cultura generala

Luna august in popor se mai numeste si luna gustar.

› vrei mai mult

Danco Vision, agentie digitala 360 grade, sustine prima editie Cervantes Summer Festival

17 mai 2022, 13:35

Danco Vision, agentie digitala 360°, sustine prima editie  Cervantes Summer Festival

Liceul Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes din Bucuresti organizeaza pe 20 mai, începand de la ora 18,
Cervantes Summer Festival, cu sprijinul Danco Vision. Primul de acest fel, evenimentul, deschis publicului, este un concept muzical complex, ce reuneste pe aceeasi scena trupe rock, precum si artisti de muzica trap, electro sau minimal.

Danco Vision, agentie digitala 3600, a ales sa fie partener al unui eveniment care are potentialul de a deveni un punct de referinta în activitatile de promovare si exprimare artistica la nivelul evenimentelor liceene.

Credem în potentialul noilor generatii si încurajam initiativele care le dau sansa sa se exprime, fie prin muzica, fie prin orice alte manifestari creative. Danco Vision a acceptat fara ezitare sa sponsorizeze acest eveniment si multumim liceului Cervantes ca ne-a dat sansa sa fim parteneri ai festivalului. Cu aceasta ocazie vrem sa antrenam si mai mult imaginatia si creativitatea liceenilor, provocandu-i la un concurs pe TikTok, unde au sansa sa castige un premiu atractiv de la prietenii si partenerii nostri Sneaker Industry”, a declarat Daniel Ionescu, CEO & founder Danco Vision.

Pana în prezent, agentia Danco Vision a fost partenerul mai multor evenimente, atat din Romania, cat si din strainatate, sprijinind creativitatea în toate formele ei si diverse cauze sociale.

Interesul elevilor pentru genurile muzicale aflate în trend a fost motivatia organizarii Cervantes Summer Festival. De altfel, elevii din Cervantes sunt si protagonistii show-ului, unii dintre ei fiind la debut pe o scena. Ciresarii, Asincron, Insurgence, Private Venganza si Razi vor performa în sectiunea Rock. IWAN2C, GSA, Raul WS si Class WS canta în sectiunea Trap. În programul festivalului vor mai canta Lil Alex GO, Sekanu, Cody, Rio, Rage, 808STEFY, Swagshawty, Trig, BGD, Garga si Katargu.

Reprezentantii liceului Cervantes spera ca familiarizarea cu aparitia publica, pe scena, în lumina reflectoarelor si asumarea rolului de artist, pot reprezenta sansa de descoperire si lansare a viitorilor muzicieni profesionisti. Evenimentul este promovat pe retelele de socializare si în media, pentru a oferi o vizibilitate cat mai mare tinerilor artisti muzicali.

Liceul Cervantes organizeaza periodic activitati si proiecte extrascolare, precum Concertul Primaverii, Vioara lui Enescu, Ziua Hispanitatii, Întalniri memorabile în Liceul Cervantes etc.

 

_________________________________________

Prezenta de peste 16 ani în digitalul romanesc, Danco Vision este o agentie full-service 3600, capabila sa ofere cele mai bune servicii clientilor din toate domeniile, oriunde în lume. Conectata permanent la tendintele industriei, Danco Vision depaseste conventionalul, seteaza la randul sau trenduri si adopta tehnologii avangardiste, care îmbina solutiile de marketing traditional cu cele digitale si, mai nou, cu infinitele oportunitati ale lumii virtuale.

 

Liceul Teoretic Bilingv “Miguel de Cervantes” a fost înfiintat în 1959, sub denumirea initiala de scoala generala nr. 165. În 1990, institutia a devenit primul liceu din Romania cu predare intensiva a limbii spaniole pentru ciclurile primar si gimnazial si predare bilingva a limbii spaniole în ciclul liceal, schimbandu-si numele în cel actual. Liceul îsi propune sa promoveze o educatie moderna, care sa ofere elevilor posibilitatea dezvoltarii lor depline în ceea ce priveste acumularea de cunostinte, formarea si modelarea caracterului, dezvoltarea si întarirea deprinderilor si competentelor.

inapoi la stiri Clopotel