Da culoare Pastelui cu decoratiuni deosebite pentru cei mari si pentru cei mici

16 aprilie 2021, 11:30

Paste colorat

Pastele se apropie cu pasi repezi si pregatirile sunt in toi. Cu totii profitam de apropierea celei mai importante sarbatori a crestinatatii pentru a face curatenia de primavara si pentru a decora casa in tonuri vesele, pentru a marca acest moment cum se cuvine. Planurile pentru masa de Paste sunt si ele la loc de cinste, insa ce ar fi daca nu v-ati gandi numai la mancare si curatenie in aceasta perioada, ci ati acorda o atentie deosebita capitolului decoratiuni Paste, asa cum faceti atunci cand va pregatiti pentru sarbatorile de iarna?

Paste decorat

Cum decoram casa de Paste 2021

Desi este precedat de Saptamana Patimilor, moment cu deosebita incarcatura religioasa, Pastele, in sine, este un moment vesel, marcand Invierea lui Iisus Hristos, prin urmare impodobiti-va casa de sarbatoare si creati o atmosfera colorata si jucausa, de care cei mari si cei mici se pot bucura deopotriva.

Masa de Paste luata alaturi de cei dragi este unul dintre cele mai placute momente ale Sarbatorilor Pascale si poate deveni cu adevarat deosebita si plina de simbolistica alegand decoratiuni din colectia Paste Pur. Pe langa ouale colorate pregatite cu grija si preparatele delicioase, traditionale sau nu, apelati la decoratiuni pentru masa de Paste precum flori decorative, gainuse din polirasina si sfesnice elegante. Pentru a completa cu stil aranjarea mesei de Paste, alege o ghirlanda eleganta,in nuante neutre si diafane.

Paste pur

Un Paste Colorat pe placul celor mici

Copiii asteapta cu nerabdare Pastele pentru ca stiu ca Iepurasul le va aduce dulciuri si cadouri, asa ca le putem face si lor surprize. Alege un decor colorat de Paste pentru a adauga casei tale un strop de veselie in aceste zile speciale. Decoratiunile cu iepurasi din polirasina sau metal, cosurile din ceramica in diferite culori sau bolurile cu iepurasi din portelan vor da o nota deosebita casei in perioada sarbatorilor pascale, la fel si decoratiunile cu animalute si pasari colorate si haioase. Cei mici vor fi de-a dreptul incantati sa descopere iepurasi poznasi prin casa.

Decorul colorat, vesel si cu un stil aparte va face din Sarbatorile Pascale un moment cu totul deosebit pentru intreaga familie, atunci cand va veti strange in jurul mesei pentru a ciocni oua vopsite si a spune Hristos a Inviat, dar si in momentele de relaxare prilejuite de minivacanta.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In Coran sunt prevazute cinci obligatii pe care trebuie sa le indeplineasca orice musulman. Trei dintre ele sunt permanente (marturisirea credintei, rugaciunea zilnica si milostenia) iar doua sunt punctuale: postul si pelerinajul la Mecca.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O blonda-si gaseste masina din parcare cu portiera infundata.
Un trecator "binevoitor" o sfatuieste sa sufle in teava de esapament pana
cand portiera revine la forma initiala.
Blonda nu sta mult pe
ganduri si incepe sa sufle. In timp ce era in
plina activitate, o alta blonda apare:
-Ce faci draga?
-Pai uite suflu in tzeava de esapament ca sa indrept portiera.
-Vai draga, da' fraiera mai esti ! N-o sa reusesti niciodata !
-De ce?
-Pai nu vezi c-ai ferestrele deschise

› vrei mai mult