Cutiuta cu Dichis - un atelier de creatie gratuit pentru copii, dedicat sarbatorii de Martisor

27 februarie 2014, 10:46

Cutiuta cu Dichis este un atelier de creatie gratuit pentru copii, dedicat sarbatorii de Martisor, organizat de BluParty in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, in cadrul Targul Martisorului 2014.

Evenimentul are loc duminica, 2 martie, incepand cu ora 11.00, la Muzeul Taranului Roman din Capitala. Intrarea este libera si se face in baza unei inscrieri, in limita locurilor disponibile. Taxa de intrare la Targ este de 4 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii.

Alaturi de Muzeul Taranului Roman, BluParty doreste sa atraga copiii spre frumoasele traditii romanesti. Cutiuta cu Dichis ofera un mediu in care ei se pot exprima liber si artistic, in contextul Martisorului.
Cutiuta cu Dichis, un atelier de creatie gratuit pentru copii la Muzeul Taranului RomanAtelierul are doua etape: mai intai, copiii vor afla povestea Martisorului si obiceiurile traditionale de primavara intr-o discutie libera, moderata de un coordonator BluParty, pe care parintii ii pot cunoaste aici.

In a doua parte, ei dau frau liber imaginatiei si picteaza pe cutiute din lemn, in care pot pastra martisoarele pe care le vor primi, sau le vor darui.
Activitatile din cadrul atelierului sunt recomandate pentru copii cu varste intre 4 si 8 ani. Toate materialele sunt asigurate de echipa BluParty.
Pe durata programului parintii pot participa la Targul Martisorului din curtea Muzeului, de unde pot cumpara obiecte de artizanat specifice Martisorului, sau pot gusta din oferta gastronomica a Targului.

Inscrierea la Cutiuta cu Dichis se face la numarul de telefon 0722.287.906 sau trimitand un email la adresa denisa.dan@bluparty.ro cu subiectul “Cutiuta cu Dichis”. Parintii sunt rugati sa mentioneze in email numele si data nasterii copilului.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Atmosfera in grupul tau de prieteni e mai relaxanta ca niciodata, iar pe tine nu poate decat sa te bucure aceasta situatie.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Organismul uman este mult mai sensibil la frig decat la cald. Numarul receptorilor tegumentari pentru temperaturile joase (corpusculii Krause) este mult mai mare (250.000) fata de receptorii pentru "cald" (corpusculii Ruffini - 30.000).

› vrei mai mult

Bancul zilei

la o unitate militara,soldatii dau raportul.primul:
-sa traiti,aseara am fost la Florica!
la fel si primul si al doilea.enervat,comandantul spune:
-toti care au fost la Florica un pas in fata.Toti soldatii ies in fata ,in afara de unul singur.cand este intrebat unde a fost radpunde:
-Permite-ti sa raportez,eu sunt Florica

› vrei mai mult