Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Doi tipi discuta:
- Stii care-i deosebirea dintre nenorocire si catastrofa?
- Da' ce, nu-i acelasi lucru?
- A, nu! Dumneata te uiti la tv? Stii candelabrul ala urias de cristal din Camera Deputatilor? Daca asta ar cadea pe politicieni, ar fi o catastrofa, nu?
- Da, si?
- Nenorocirea e ca nu cade...

› vrei mai mult

Cultura generala

Cu ocazia aniversarii a 110 de ani de la castigarea independentei, Statele Unite ale Americii au primit in dar "Statuia Libertatii" de la Franta.

› vrei mai mult

Cumparati-va decoratiuni de Craciun care va vor oferi atmosfera de sarbatoare potrivita

22 septembrie 2022, 10:26

Brad de Craciun

 

Craciunul se apropie cu pasi repezi, asa ca multi dintre noi încep sa se gandeasca la cadouri de Craciun sau sa le cumpere imediat.

Poate va ganditi daca si cand veti cumpara un nou brad artificial sau ce decoratiuni ati putea folosi pentru a va anima casa în timpul sarbatorilor de Craciun. Exista multe optiuni si le puteti gasi, de exemplu pe site-ul web lumeabrazilor.ro.

Bradul de Craciun este lucrul cel mai important

Principalul lucru pe care nu trebuie sa lipseasca de Craciun sunt fara îndoiala brazii artificiali. Cei artificiali au multe avantaje fata de cei naturali – nu cad, nu le curge seva, îi puteti folosi în mod repetat, va vor servi mai multe saptamani sau luni la un moment dat, sunt usor de asamblat si dezasamblati, cei de înalta calitate si nu se disting de cei naturali.

Daca alegeti si lumini interesante si frumoase pentru brad, veti face si un mare spectacol cu el si veti completa caracterul de ansamblu al bradului  mai ales seara, cand este deja întuneric. stiati ca exista lumini de Craciun care pot avea 20 de moduri de lumina diferite, pot seta propriul mod, pot fi controlate prin smartphone si pot clipi si în combinatie cu muzica setata? Este suficient sa aveti un senzor muzical facut pentru iluminare. Pe lumeabrazilor.ro puteti gasi acest iluminat sub denumirea de TWINKLY.

TWINKLY
Decorati masa si usa de la intrare

În multe familii, o coroana de Craciun este o parte esentiala a Craciunului. Un tip deosebit sunt coronitele de  pe usi de Craciun, pe care le puteti decora dupa gustul dvs., fie dupa culoarea actuala a Craciunului dat, fie dupa ceea ce va place. Al doilea tip sunt coroanele de Craciun de Advent  pe care le punem pe masa cu 4 duminici înainte de ziua de Craciun si în fiecare duminica de Advent aprindem o lumanare pe coroana.

Nu numai brazi artificiali de Craciun, ci si coroane de Craciun, ghirlande de Craciun, figuri de Craciun ale lui Mos Craciun sau Nicolae si multe altele pe care le puteti gasi pe lumeabrazilor.ro Aruncati o privire si alegeti ceea ce va place.

covor alb sub brad

inapoi la stiri Clopotel