Cum tratam rosu in gat la copii

27 martie 2017, 15:47

Rosu in gat este una dintre problemele de sanatate cu care se confrunta cel mai adesea copiii. Poate aparea in orice sezon, insa este mai frecventa iarna, dar si la inceput de primavara, cand vremea este destul de rece si inselatoare. Vantul si umezeala contribuie la disconfortul creat de durerea in gat, problema de sanatate care ii face sa devina extrem de agitati.

Simptome

Boala este de natura virala si se manifesta prin senzatia puternica de usturime in gat, raguseala, nas infundat, dificultate la inghitire si chiar la mestecarea alimentelor. De regula, afectiunea trece in cateva zile. Daca apare febra mare, insotita de frisoane, respiratie greoaie, atunci poate fi vorba despre o infectie bacteriana, ceea ce inseamna ca este nevoie de un tratament cu antibiotice recomandat de catre medic.

In caz de rosu in gat, este important ca micutilor sa le fie administrata o cantitate suficienta de lichide, la temperatura camerei, pentru a nu acutiza durerea. Lichidele sunt necesare in procesul de vindecare, deoarece gatul nu mai ramane uscat.

De asemenea, pe toata durata imbolnavirii, copilul trebuie tinut intr-o incapere in care aerul nu este foarte uscat. Aerul uscat poate sa acutizeze simptomele. Ceaiurile caldute, cu proprietati antiseptice, sunt si ele de mare ajutor. In ceea ce priveste alimentatia unui copil care sufera de rosu in gat, supele calde fac adevarate minuni.

Un ajutor de nadejde

Pentru ameliorarea disconfortului produs de rosu in gat, cat si pentru desfundarea cailor nazale si pentru combaterea respiratiei urat mirositoare care poate sa apara, ai la indemana Proposept M. Este alegerea ideala pentru a ameliora neplacutele simptome atat in cazul copiilor, care il vor accepta usor datorita gustului placut, cat si al adultilor.

Suplimentele naturale Proposept M contin tinctura de propolis, vitamina C, albastru de metilen si uleiuri esentiale de menta, eucalipt, busuioc si pin. Au actiune antiinflamatorie si decongestionanta, precum si actiune antiseptica, in special datorita albastrului de metilen din compozitie. Au si un continut important de vitamina C, care ajuta la buna functionare a sistemului imunitar.

 

Proposept M

 

Uleiul esential de menta ajuta la calmarea durerilor, in timp ce uleiul de eucalipt si cel de pin sunt ideale pentru ameliorarea senzatiei de nas infundat. Propolisul este un alt ingredient foarte important, datorita proprietatilor antibacteriene pe care le are. Este unul dintre cele mai bune ingrediente naturale cu proprietati dezinfectante si ar esi proprietati antiinflamatoare.

Copiii in varsta de peste 6 ani iau cate 1-2 comprimate pe zi, in timp ce adultii pot lua cate 3 comprimate pe zi. Suplimentul alimentar nu este insa recomandat persoanelor care sufera de epilepsie, convulsii sau celor care au hipersensibilitate la unul dintre ingredientele produsului.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

La sah sunt aproape 319 miliarde de moduri in care jucatorii pot face primele 4 mutari (mai exact 318.979.564.000).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doua batrane erau pe o bank ii cimitir, una o intr pe cealalta:
-Tu cati ani ai??
Cealalta:-82.
-Tu mai vrei sa mai mergi acasa??

› vrei mai mult