Cum te ajuta promovarea Google, atunci cand alegi jucariile copilului?

27 iulie 2022, 13:33

Cum te ajuta promovarea Google, atunci cand alegi jucariile copilului?

Exista foarte multe magazine online care comercializeaza jucarii pentru copii. Daca esti parinte si nu ai inca un magazin preferat in acest sens, cu siguranta ti-a aparut macar o data o reclama cu cateva jucarii premium.

Magazinele cu jucarii si articole pentru micuti tintesc categoriile de public formate din parinti si bunici. În acest fel, se explica faptul ca vezi adesea reclame cu ursuleti de plus, mingi si trotinete, iar promovarea Google ajuta magazinele online pentru copii sa ajunga la parinti, astfel încat prichindeii sa nu duca lipsa de nimic.

Ce este, de fapt, PPC?

PPC înseamna pay-per-click, lucru ce contureaza faptul ca site-ul plateste pentru publicitate doar în momentul în care se înregistreaza noi click-uri pe reclama.

Prin urmare, PPC reprezinta o varianta foarte eficienta si inteligenta de a vinde jucariile pentru copii, fapt pentru care aceasta strategie este utilizata de catre foarte multe magazine online.

Modalitatile de promovare Google prin care magazinele cu jucarii ajung la publicul tinta

Optimizarea site-ului

Magazinele cu jucarii ajung pe prima pagina din Google prin prisma optimizarii SEO. Se folosesc anumite cuvinte cheie si se optimizeaza viteza site-ului si imaginile, pentru obtinerea primului loc în Google.

Orice magazin cu jucarii care este optimizat SEO este foarte usor de gasit de catre parinti. Practic, în momentul în care cauti pe Google jucarii pentru copii, primele magazine care apar sunt cele care utilizeaza aceasta strategie de promovare Google.

Din acest motiv, optimizarea SEO este extrem de importanta pentru urcarea în SERP si reprezinta o modalitate eficienta, sigura si optima de obtinere a unui numar mare de conversii si potentiali clienti.

Continut pentru blog

Google iubeste site-urile care ofera numeroase informatii de calitate utilizatorilor. Daca un magazin online de jucarii publica articole referitoare la diverse game de ursuleti, papusi sau masinute electrice, exista mari sanse de succes cu privire la promovarea Google.

De aceea, continutul site-ului trebuie sa fie adaptat nevoilor, cerintelor si dorintelor vizitatorilor, astfel încat acestia sa ramana si sa navigheze cat mai mult pe site, în speranta de a cunoaste si învata cat mai multe lucruri de interes.

Daca un site cu jucarii publica articole cu teme generale, acesta nu poate obtine rezultatele mult dorite. Însa, un astfel de site cu articole despre copii si jucarii, are sanse mari sa obtina din ce în ce mai multi vizitatorii si vanzari sporite.

Campanii PPC

Campaniile PPC ajuta magazinele sa ajunga pe prima pozitie în Google într-un mod foarte rapid. O campanie PPC se realizeaza foarte usor si are sanse foarte mari de succes, deoarece se adreseaza doar oamenilor care au deja intentie de cumparare.

Concluzie

În concluzie, daca pana acum te întrebai cum anume reusesti sa gasesti foarte rapid magazine de calitate care comercializeaza produse pentru copii, cu ajutorul acestui articol ai aflat raspunsul la întrebare. Magazinele online care sunt foarte prezente în Google, pun mare accent pe promovare.

Pe langa promovarea pe Google, unele magazine online se axeaza si pe postarile din Social Media. Retelele sociale reprezinta un canal bun pentru publicitate, fapt pentru care acestea sunt luate cu asalt de catre magazinele online, care doresc sa obtina mai multe conversii si potentiali clienti.

Un site care se concentreaza atat pe promovarea pe Google, cat si pe cea din Social Media, are succes garantat si ajunge în atentia consumatorilor.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai mare piramida din lume este Piramida lui Keops, care este si una dintre ''Cele sapte minuni ale lumii antice''.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea nesimtiri:
Sa scrii pe coliva La Multi Ani.

› vrei mai mult