Cum obtinem o piele catifelata - tips & tricks

19 februarie 2016, 16:35

Temperaturile schimbatoare si-au lasat amprenta pe pielea noastra, ori a devenit foarte uscata, ori s-a iritat. Nu trebuie sa cheltui foarte multi bani si timp pentru a o ingriji pentru noi avem niste tips si tricks pentru ca pielea ta sa fie sanatoasa si stralucitoare.
Cum obtinem o piele catifelata - tips & tricks1. Foloseste crema hidratanta!

O crema hidratanta iti va hrani pielea si il va lasa supla si matasoasa. Daca ai o piele extrem de uscata cauta o crema ce contine si uleiuri. Hidratarea se va mentine mai mult timp.

2. Foloseste ingrediente naturale!

Aloe vera este recunoscuta pentru proprietatile sale miraculoase. Aceasta trateaza arsurile solare, amelorieaza acneea si hidrateaza pielea. Aloe vera este perfecta pentru cei care au tenul mixt pentru ca nu lasa pelicula grasa.

3. Incearca lactatele!

Nu ne referim la ingerarea lor si la folosirea iaurtului sau laptelui pentru masti. Lactatele contin proteine, calciu, biotina si vitaminele A, D si B12. Laptele sau iaurtul se lasa pe ten 5-10 minute si apoi se spala cu apa calduta.

4. Acopera zonele predispuse la uscare!

Inainte de culcare, hidrateaza-ti mainile si picioarele apoi acopera-le cu manusi si sosete si lasa-le asa pana dimineata. Cand te vei trezi veo observa cat de fina este pielea care a fost hranita peste noapye.

5. Foloseste apa calduta!
Cum obtinem o piele catifelata - tips & tricksStiu ca nimic nu e mai placut ca o baie fierbinte, dar incearca sa folosesti apa calduta pentru ca apa foarte calda este extrem daunatoare pentru pielea ta intrucat spala si distruge uleiurile naturale ale pielii tale.

6. Hidrateaza-ti pielea atunci cand e umeda

Pielea va retine mai mult din crema/uleiul hidratant daca o/il vei aplica pe pielea umeda, imediat dupa dus.

7. Exfoliaza-te cel putin o data pe saptamana!
Cum obtinem o piele catifelata - tips & tricksCelulele moarte ce stau pe suprafata pielii nu permit cremei tale hidratante sa penetreze pielea. Exfolierea saptamanala iti va face pielea mult mai luminoasa si mai usor de hidratat.


Tu ai sfaturi pe care vrei sa le impartasesti?

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Azi o sa ai ocazia de a vizita anumite locuri speciale si sa cunosti oameni deosebiti. Te gandesti totusi ca in aceasta perioada e mai bine sa eviti socializarea.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Forma hidrodinamica ideala si greutatea specifica mica a delfinilor le permite sa se miste prin apa cu o viteza de pina la 50 km pe ora.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce vor afisa la pompa, in 2015, benzinariile: Fa-ti plinul si primesti cadou o masina.

› vrei mai mult