Cum decoram si amenajam camera bebelusului in 2020

8 ianuarie 2020, 16:45

Te pregatesti sa aduci pe lume un copil in 2020 si vrei sa te asiguri ca va avea o camera in tendinte? Ai ajuns unde trebuie!

Mobila copii

Amenajarea si decorarea camerei bebelusului este o misiune serioasa si placuta, in egala masura. Pe de o parte vrei sa te asiguri ca micutul tau va fi in deplina siguranta atunci cand va veni pe lume, iar pe de alta deja iti imaginezi cum va veti juca si veti creste impreuna, el la propriu, tu la figurat. Pentru tine, parintele versiunea 2020, avem cateva idei de amenajare pentru camera bebelusului in acest an.

Inainte sa alegi culoarea peretilor si a accesoriilor, gandeste-te, in primul rand, la mobilierul de care veti avea nevoie tu si puiul tau. Odata rezolvat acest capitol, restul sunt detalii.

Primul pas este sa iti stabilesti un buget pentru camera copilului, pentru a nu cadea in capcana cheltuielilor inutile. Apoi, fa-ti o lista cu mobilierul necesar si tine-te de ea, pentru a nu supra aglomera incaperea. Nu uita: camera bebelusului trebuie sa fie un spatiu de somn, relaxare si joaca, un intreg "univers" pentru cel mic. In prima faza, puiul tau nu va avea nevoie de prea multe obiecte in camera sa. Esential este mobilierul ales atent si cu pragmatism, astfel incat cel mic sa fie in primul rand in siguranta. Perdelele, covoarele si restul accesoriilor sunt un capitol secundar si le poti alege ceva mai tarziu. Cat despre jucarii... cu siguranta va veti ocupa de ele si voi, parintii, si apropiatii vostri.

Cum alegi mobilierul pentru camera copilului

Orice parinte vrea pentru copilul lui o camera desprinsa din reviste. Fie ca ai la dispozitie un spatiu cam mic pentru viziuni atat de marete, fie ca locuiti intr-un apartament spatios, puteti amenaja o camera a bebelusului care sa fie in tendintele anului 2020.

Pentru un aspect unitar, original al spatiului in care obiectele de mobilier si accesoriile indispensabile pentru bebe sa se imbine armonios poti alege seturi de mobila si patuturi pentru bebelusi din magazinul online camerabebelusului.ro. Confortabile si sigure pentru cel mic, obiectele de mobilier de aici sunt pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

seturi de mobila si patuturi pentru bebelus

Cu un design italian de exceptie, pachetele sunt compuse din trei pana la noua piese de mobilier si accesorii si reprezinta alegerea ideala pentru mamici sofisticate, interesate atat de aspectele practice, cat si de cele estetice. Cel mic va avea parte de o atmosfera linistitoare si un mediu ideal de dezvoltare, totul la preturi accesibile.

Patuturile pentru bebelusi, fie ele fixe sau cu laterala detasabila, sunt realizate din lemn masiv de fag si sunt prevazute cu suport pentru saltea extrem de rezistent, reglabil pe inaltime si care asigura o sustinere corecta a coloanei vertebrale a bebelusului in cea mai importanta perioada a dezvoltarii sale. Finisajele sunt realizate cu vopsele si lacuri ecologice, pe baza de apa, non-toxice si care impiedica dezvoltarea microorganismelor responsabile de producerea alergiilor la copii.

Saltelutele de pat sunt confectionate din spuma poliuretanica, anti-transpiratie, anti-alergica, antisufocare, antiacarieni, in timp ce husa saltelei este tratata cu aloe vera.

Setul de protectie pentru pat este compus din pilota pat, realizata din bumbac 100%, cu umplutura usoara, moale si termoizolanta, dar si din husa pentru pilota, husa de perna si aparatoare de pat cu prindere cu fundite.

Comoda pentru infasat este ideala atat pentru organizare, cat si pentru siguranta copilului tau. Masa de infasat cu sertare este o piesa de mobilier esentiala in primele luni de viata ale bebelusului. Este prevazuta cu o cadita ergonomica pentru a asigura realizarea in conditii de maxima siguranta a igienei bebelusului, dar si cu o masuta moale din PVC pentru infasat, care se poate detasa, la nevoie.

Masa de infasat este prevazuta cu sertare spatioase, pentru a depozita hainute sau accesorii, astfel incat sa aveti mereu totul la indemana. Pentru a asigura un grad crescut de mobilitate, comodele sunt prevazute cu patru roti, doua dintre ele avand blocatori.

Cum alegi dulapiorul pentru camera bebelusului? Poate ai crede ca nu este un obiect de mobilier esential, dar vei avea nevoie de el atunci cand hainutele copilului vor incepe sa se inmulteasca si nu vei dori sa se amestece printre articolele vestimentare ale oamenilor mari din casa. Ideal este sa aiba sertare incapatoare, polite reglabile pe inaltime, dar sa aiba si un aspect placut, care sa completeze decorul din camera bebelusului.

Ce accesorii sa alegi pentru camera bebelusului in 2020

Dupa alegerea mobilierului pentru camera bebelusului poti trece la decorat si la umplerea camerei cu toate accesoriile pe care le consideri necesare. Poti alege tot ce iti doresti dintre decoratiuni de lux Nanan pentru Camera Bebelusului. Brandul italian Nanan, cunoscut ca un lider international in lumea produselor pentru copii, cuprinde mobila, hainute, produse de ingrijire, jucarii si multe, multe accesorii pentru camera bebelusului.

decoratiuni de lux pentru Camera Bebelusului

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Azi trebuie sa ai grija la capriciile tale. Altfel vei avea de suferit pe plan sentimental, dar si financiar.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Greutatea tuturor furnicilor de pe Pamant este mai mare decat greutatea tuturor oamenilor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intrebare:
-Cum omori un strutz?
Raspuns:
-Il sperii pe ciment!

› vrei mai mult