Cum alegi cele mai potrivite jucarii pentru bebelusi

21 octombrie 2020, 11:16

jucarii bebelusi
Pentru ca bebelusii sunt adorabili, e greu sa te abtii sa nu le cumperi cate o jucarioara ori de cate ori ai ocazia. Oricine are acasa un bebelus a vazut cu siguranta zambetul si curiozitatea aparute in momentul in care cei dragi lui tin in mana o jucarie noua.

Alegerea de jucarii bebelusi nu este o misiune simpla, indiferent in ce postura te afli: de parinte, ruda, prieten, bunic, nas. Pe langa dragalasenia specifica plusului sau zornaitoarei alese, trebuie sa acordam atentiei si criteriilor de siguranta:

- materialul din care sunt confectionate trebuie sa fie sigur pentru cei mici, eventual hipoalergenic;

- sa nu aiba aplicatii care sa poata fi rupte sau dezlipite si inghitite de catre cel mic;

- sa nu aiba margini dure, care sa poata provoca accidente;

- sa fie potrivite pentru varsta lor (pana la 3 luni vor fi fascinati de zornaitoare, jucarii muzicale, jucarii cu lumini si sunete; intre 3-6 luni - jucarii din plus moale sau materiale non-toxice pe care sa le molfaie in siguranta, fara accesorii care sa poata provoca accidente nedorite; 6-12 luni centre de activitati, saltelute interactive, jucarii educative).

Jucariile, cei mai buni prieteni ai copilului in primele luni de viata

Jucariile oferite de K&R Baby sunt confectionate din materiale sigure pentru bebelusi, nu au aplicatii lipite, care sa reprezinte un pericol pentru ce mici si pot fi folosite inca de la nastere.

Un iepuras cu paturica, spre exemplu, ii va aduce micutului tau preferat alinare in timpul noptii datorita materialului moale si placut, ii va stimula simtul tactil si vizual si il va indemna la joaca in orice moment al zilei. Ursuletii muzicali, pe de alta parte, ii vor fi insotitori ideali pe drumul spre lumea viselor.

Un iepuras, o girafa zornaitoare, un ursulet cu paturica, pot deveni cei mai buni prieteni ai bebelusilor pe timpul zilei, stimulandu-le totodata si simturile auditiv si tactil. Un alt exemplu perfect este si iepurasul cu inel din silicon, care va fi un "calmant" eficient atunci cand primii dintisori vor incepe sa-si faca simtita prezenta si sa creeze disconfort la nivelul gingiilor.

Jucariile pentru bebelusi din gama K&R Baby au un excelent raport calitate pret si singura dificultate pe care o vei intampina va fi sa te hotarasti la una singura dintre atatea modele: plusuri haioase, jucarii educative, jucarii de baie sau jucarii pentru dentitie, carticele textile ori jucarii tricotate.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cu cat o gargarita inainteaza in varsta, petele negre se raresc pana cand dispar.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Bulisor, tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
-Visez sa fiu miliardar, ca tatal meu.
- Pai ce, tatal tau e miliardar?
- Nu, dar si el viseaza.

› vrei mai mult