Cum alegi cele mai bune rechizite pentru copil

21 octombrie 2020, 16:51

Optim Birotica
Anul scolar 2020-2021 este unul atipic din cauza pandemiei COVID-19, iar cursurile se desfasoara online pentru o mare parte dintre copii, insa un singur lucru ramane la fel: nevoia de rechizite scolare.

Si daca stai in banca la scoala, si daca faci ore din fata unui monitor de computer sau a unei tablete, este nevoie de rechizite. Desi totul se digitalizeaza, copiii aflati in primii ani de scoala tot pe caiet tip I fac primii pasi printre secretele scrierii de mana.
Caiete Optim Birotica

Magazin online de birotica si papetarie Cluj a pregatit o oferta bogata si accesibila de produse de papetarie, care raspunde tuturor nevoilor elevilor, indiferent ca suntin clasele primare, la gimnaziu sau la liceu. Caietele scolare pentru cei mici sunt menite sa le faca mai frumoase zilele din primii ani de scoala si le puteti comanda impreuna pe cele pe care si le doresc. De la clasicele caiete cu foi dictando sau de matematica, pana la caiete speciale pentru biologie, geografie, muzica sau desen, de la caiete in format mic, la cele format A4, studentesti, spiralate sau cu capse, toate au preturi accesibile si prietenoase cu bugetul parintilor si file din hartie de calitate, care nu le va crea probleme copiilor.

Pune culoare in zilele de scoala ale copilului

Unul dintre momentele favorite ale zilei pentru un copil este atunci cand poate sa deseneze sau sa coloreze, asa ca asigura-te ca are la indemana ce ii trebuie. Magazin online de birotica, papetarie si produse de curatenie Cluj a pregatit o oferta bogata de creioane colorate care vor bucura orice copil.

Culorile nu sunt doar pentru desenat sau colorat, ci si un bun instrument pentru a ajuta copilul sa invete.

Cu seturile de 12 sau 24 de creioane colorate cei mici nu doar ca se vor putea juca in voie, dar vor putea sa invete mai bine culorile si nuantele.

Chiar si inainte sa stie care este diferenta dintre galben si ocru sau dintre roz si rosu, copilul se poate folosi de ele pentru a invata mai usor anumite notiuni. Inainte de a invata cum sa invete, copiii isi devolta invatarea vizuala, o abilitate pe care o antreneaza inca din frageda pruncie, datorita carticelelor islustrate. Folosirea de culori pentru a sublinia esentialul dintr-o lectie ce trebuie invatata ii va ajuta sa memoreze mai usor si sa faca asocieri intre notiuni.

Puteti stabili impreuna un sistem de culori care sa il ajute sa identifice elementele dintr-o lectie, iar invatarea va capata, astfel, o noua dimensiune. Cercetatorii au stabilit, de altfel, ca o informatie este procesata, retinuta si inteleasa mai usor atunci cand este prezentata in culori, deci viata de scolar va fi mult mai simpla cu un astfel de sistem.
Creioane colorate  Optim Birotica

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Spre deosebire de zilele trecute, acum chiar poti spune ca totul este in regula. Indiferent ca e vorba de rude, prieteni sau colegii de scoala, te vei simti cu adevarat respectat/a si de aceea, trebuie sa continui sa adopti aceeasi atitudine!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Creierul lui Einstein prezenta mai multe celule gliale in regiunea de creier responsabila pentru sintetizarea informatiei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

de ce se intorce bumerangul inapoi. pt ca ii e frica sa merga mai departe

› vrei mai mult