Cui pot fi oferite cadouri personalizate si cu ce ocazie?

9 martie 2023, 14:30

cani personalizate

Cei care isi doresc sa ofere un cadou special si care sa fie tinut minte pentru un timp indelungat, prefera sa aleaga un cadou personalizat, pe care sa il ofere cu o ocazie speciala. Numai ca un astfel de cadou nu poate fi oferit oricand si oricui, de aceea este important sa se tina cont si de anumite aspecte atunci cand se doreste sa se ofere acesta.

Cu toate acestea, cadourile personalizate pot fi oferite atat in sectorul personal, cat si in mediul profesional, cu conditia sa fie adaptate la contextul si motivul pentru care este facut un astfel de cadou.

De ce sunt preferate cadourile personalizate?

In ultimii ani, cerintele pentru cadouri personalizate au crescut foarte mult, oamenii alegandu-le in foarte multe situatii. Drept urmare si pretentiile acestora in ceea ce priveste calitatea si diversitatea obiectelor personalizate au crescut.

Unul dintre motivele pentru care multi oameni prefera sa ofere cadouri personalizate este dorinta de a surprinde, intr-un mod placut, destinatarul. Fie ca este vorba despre o fotografie care sa le reaminteasca un moment special sau amuzant, fie un mesaj dedicat, care sa se potriveasca situatiei, care sa descrie persoana respectiva sau chiar unul motivational, oricare poate avea un efect surprinzator asupra destinatarului. In plus, acesta se va bucura de momentele respective pentru mult timp.

De asemenea, senzatia de apartenenta dintr-un grup, o colectivitate, este un alt motiv pentru care cadourile personalizate sunt oferite chiar si in sectorul profesional.

Cadouri personalizate pentru persoanele dragi

De cele mai multe ori, oamenii ofera cadouri personalizate persoanelor dragi din viata lor. In acest mod isi doresc sa le transmita acestora ca sunt speciale si ca tot timpul se afla in gandurile lor. Astfel, cei care primesc in dar, de exemplu, cani personalizate, isi vor aminti ori de cate ori le vor folosi atat de cei care le-au oferit, cat si de ocazia cu care acestea au fost primite.

O cana personalizata poate oferita cadou sotiei, prietenei cele mai bune, surorilor sau fratilor si chiar parintilor. In cazul unui colectiv bine sudat, unde colegii se cunosc bine intre ei, o cana personalizata poate fi o buna idee de cadou pentru un sarbatorit sau chiar cu ocazia unor momente speciale, cum ar fi Secret Santa.

Totodata, alegerea cadourilor personalizate trebuie sa se faca si in functie de sexul destinatarului, legatura dintre persoanele implicate sau ocazia cu care sunt oferite.

Cadouri personalizate pentru partenerii de afaceri?

Desi se poate spune ca in sectorul business, cadourile oferite trebuie sa respecte anumite standarde, acest lucru nu exclude existenta si a unor obiecte personalizate. Daca in cazul cadourilor oferite persoanelor dragi, din sectorul privat, pentru personalizare se apeleaza la fotografii sau mesaje diferite, in sectorul de business cea mai des folosita metoda de personalizare este prin imprimarea propriului logo unor obiecte care sunt necesare activitatii de birou.

Prin urmare, in acest sector pot fi oferite in dar cadouri personalizate cu logo-ul companiei atat partenerilor de afaceri, furnizorilor, clientilor, cat si angajatilor. Printre cele mai populare obiecte personalizate sunt pixurile si agendele, dar in cazul unor parteneri de afaceri importanti, un set de instrumente de scris, un set de accesorii pentru birou sau chiar o pancarta personalizata pot fi idei foarte inspirate.

Chiar si brichete personalizate pot fi oferite cadou, in special clientilor si angajatilor sau partenerilor apropiati, despre care se stie ca sunt fumatori sau pasionati de astfel de obiecte.

Cu ce ocazie se pot oferi cadouri personalizate?

Persoanelor dragi pot fi oferite cadouri oricand, fara vreun motiv anume, insa un cadou personalizat este oferit, de cele mai multe ori, cu o ocazie speciala sau pentru a marca un moment important din viata acestora. De exemplu, aniversarea casatoriei, implinirea varstei de 18 ani sau nasterea unui copil, sunt numai unele dintre cele mai importante momente din viata oamenilor, care pot fi reamintite cu ajutorul unor cadouri speciale.

Si in sectorul de business, oferirea unor cadouri personalizate se face numai in ocazii speciale, cum ar fi semnarea unui contract de colaborare important, o aniversare a companiei sau a unui parteneriat ori chiar cu ocazia sarbatorilor de iarna, pentru a le arata partenerilor ca sunt importanti pentru compania care le ofera.

In concluzie, cadourile personalizate sunt potrivite in diferite situatii, important fiind ca acestea sa fie alese in functie de context, ocazie si legatura dintre cel care il ofera si cel care il primeste.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Alexandru Macedon s-a implicat intens in politica de dezvoltare urbana din teritoriile cucerite.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi ciini se itilnisera.Unul il inteaba pe altul:
-Unde te duci?
-La expozitie!
-La expozitie?Tu ce crezi calumea o sa se uite la tine?

› vrei mai mult