Cu ocazia campionatului UEFA EURO 2024TM, Lidl lanseaza campania LIDL KIDS TEAM

25 martie 2024, 15:26

LIDL KIDS TEAM

• In contextul parteneriatului cu UEFA EURO 2024, Lidl isi propune sa ofere experiente unice copiilor pasionati de fotbal.

• Prin programul Lidl Kids Team, copiii din Europa, inclusiv din Romania, vor avea ocazia sa insoteasca jucatorii de fotbal, pe teren, la toate meciurile din cadrul campionatului UEFA EURO 2024.

• Campania este disponibila pentru parintii si tutorii copiilor, in aplicatia Lidl Plus, incepand de astazi, 25 martie 2024.

Lidl, partener oficial al UEFA EURO 2024TM, anunta programul Lidl Kids Team, o campanie prin care peste 1.100 de copiii vor primi sansa de a insoti pe teren jucatorii de fotbal de la UEFA EURO 2024.

Incepand de astazi, 25 martie, Lidl Romania lanseaza o campanie de tip tombola prin care parintii sau tutorii copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani (indiferent de sex, origine sau abilitati fizice sau mentale) vor avea ocazia sa se inscrie pentru sansa de a castiga un loc in echipa Lidl Kids Team. Folosind aplicatia Lidl Plus, parintii / tutorii trebuie doar sa completeze formularele de inscriere disponibile in aplicatie, castigatorii fiind selectati aleatoriu, prin tragere la sorti, oferind astfel sanse egale tuturor participantilor.

Castigatorii tombolei, vor primi mai mult decat ocazia unica de a intra pe teren alaturi de jucatorii de fotbal. Lidl acopera toate cheltuielile legate de cazare si transport la competitia UEFA EURO 2024, care are loc in Germania, atat pentru copil, cat si pentru parintele / tutorele care il insoteste, garantand astfel sanse egale tuturor participantilor, indiferent de situatia financiara. De asemenea, castigatorii vor avea parte de un itinerar plin de experiente locale distractive si educative, inainte de a se alatura celor mai buni jucatori de fotbal ai Europei, pe teren, in fata a zeci de mii de fani la un meci UEFA EURO 2024.

Turneul, care va avea loc in Germania, in perioada 14 iunie – 14 iulie 2024, va aduce la un loc cele mai bune echipe nationale de fotbal din Europa intr-o competitie pentru titlul de Campioana Europeana. Cu 33 de locuri disponibile pentru rolul de insotitor de jucator (11 pentru fiecare meci), Lidl ofera oportunitatea de a castiga o experienta de neuitat pentru parinti si copii, pe una dintre cele mai mari scene ale fotbalului.

Fiind prezent in peste 30 de tari, Lidl a promovat intotdeauna diversitatea culturala in cadrul organizatiei. Prin angajamentul „Impreuna la Lidl”, lansat in 2023, Consiliul de Conducere al companiei isi asuma ca Lidl promoveaza o cooperare corecta, deschisa si bazata pe incredere, in care discriminarea nu este tolerata.
Corectitudinea, egalitatea de sanse si incluziunea sunt valorile care stau la baza tuturor activitatilor derulate de Lidl pe parcursul sezonului UEFA. Anul acesta, odata cu organizarea tombolei Lidl Kids Team, Lidl isi propune sa adune milioane de fani ai fotbalului pentru a sarbatori turneul – acasa cu familia si prietenii sau in locuri publice dedicate vizionarii meciurilor. Pentru mai multe informatii, clientii sunt rugati sa urmareasca aplicatia Lidl Plus.


Competitia Lidl Kids Team este deschisa pentru inscrieri incepand de astazi, 25 martie 2024. Castigatorii vor fi informati de catre Lidl Romania prin intermediul adresei de e-mail asociate contului Lidl Plus Pentru a preveni frauda, clientii sunt rugati sa nu reactioneze si sa nu dea curs la nicio alta forma de contact.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Daca inoti langa un delfin si incepi sa te scufunzi, el intotdeauna te va impinge la suprafata.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se pune problema in parlamentul Albaniei ce sa faca sa se imbogateasca tara.
Liniste...
Intr-un tarziu, un parlamentar propune sa declare razboi Americii. Americanii se vor supara , vor ataca Albania , vor castiga si o vor coloniza, dupa care urmeaza sa faca investiti si astfel tara se va redresa.
Se supune propunerea la vot.
Toata lumea de acord, numai cel care o facuse nu.
Ceilalti il intreaba:
- Cum ma, tu propui si tot tu nu esti de acord? De ce?
- Si daca ii batem, ce facem?

› vrei mai mult