Cu ce sa porti o jacheta de denim pentru barbati?

12 septembrie 2022, 16:00

jacheta de denim pentru barbati


Katana pentru barbati este unul dintre cele mai universale elemente ale tinutei. Pe scurt, se potriveste cu aproape orice. Puteti crea cu ea atat o tinuta sport, cat si mai oficiala si va fi mereu acolo. Astazi va vom spune cu ce sa porti o jacheta de blugi barbateasca si pentru ce ocazii. Va invitam sa cititi!
 


Katana pentru barbati: selectati topul potrivit al tinutei

Jacheta de denim pentru barbati ofera multe posibilitati atunci cand vine vorba de styling. Poate actiona ca o jacheta mai usoara primavara si toamna. Daca esti în cautarea unui model pentru lunile mai reci, alege varianta cu blana, care nu este doar mai calda, dar are si o croiala la moda à la pilot, care îi face pe toti sa arate bine: https://ozonee.ro/geci-de-blugi-barbati/.

Cand vine vorba de jachetele clasice de denim pentru barbati, ceea ce porti sub ele depinde în întregime de tine. În zilele mai calde este suficient doar un tricou, în zilele mai reci: un hanorac sau un pulover. Fiecare dintre aceste haine va fi perfecta!

Puteti experimenta stilul: un tricou alb sau negru sub o katana barbateasca va garanta un aspect elegant, în timp ce un tricou imprimat este o optiune destul de lejera pentru întalnirea cu prietenii. Hanorac sau pulover? Daca iesi la plimbare, un hanorac va fi potrivit, iar cand mergi la serviciu, mergi dupa un pulover, sau un hanorac fara gluga. Pentru ocazii mai elegante, poti alege si o camasa. O jacheta de denim pentru barbati va fi potrivita ca strat exterior pentru fiecare dintre aceste propuneri.

 

Jacheta si pantaloni de denim pentru barbati: cum sa le combini?

Probabil ca pantalonii pe care îi porti cel mai des sunt blugi. Întelegem perfect acest lucru: este si alegerea noastra preferata. Katana pentru barbati, însa, nu va arata bine în fiecare propunere: combinarea denimului nu este usoara, pentru ca este usor sa freci de kitsch-ul. Asigurati-va ca combinati nuante similare de denim. O jacheta lejera si pantaloni de culoare închisa nu vor arata bine împreuna. Exceptie fac blugii negri, care vor fi o propunere buna pentru un astfel de set.

În ceea ce priveste pantalonii, altii decat denim, practic toate modelele vor fi potrivite pentru katana barbateasca. Mai ales pantalonii chino din stofa vor fi grozavi pentru lucru sau o întalnire. Maro si bej arata grozav cu o jacheta din denim, asa ca daca nu ai înca modelul tau chino, alege pantaloni în aceasta culoare.

Joggerii sunt, de asemenea, o solutie buna. Acesti pantaloni functioneaza bine si cu o katana pentru barbati, dar croiala este importanta pentru ei. Pantalonii prea largi de acest tip nu vor fi cea mai buna solutie, deoarece îti vor împovara vizual silueta în mod semnificativ. Din acelasi motiv, pantalonii cargo si diversele tipuri de pantaloni largi nu sunt concepute pentru a se coafa cu o jacheta de denim pentru barbati.

 

Accesorii pentru katana barbateasca

stim deja ce sa ne îmbracam la etaj si ce pantaloni sa alegem pentru o jacheta de denim pentru barbati. E timpul pentru completari. În ceea ce priveste încaltamintea, poti alege orice vrei: practic orice pantof este o pereche buna pentru o jacheta din denim. Cizme chelsea, cizme, mocasini, adidasi: orice vrei tu.

Alte accesorii se potrivesc bine includ: ochelari de soare, genti, rucsacuri, ceasuri. Ai libertate aproape deplina, aminteste-ti doar sa le asortezi cu celelalte elemente ale tinutei. De exemplu, un rucsac sport nu se va potrivi cu o katana si o camasa, iar o servieta eleganta se va potrivi cu o jacheta din denim peste un hanorac.

Speram ca textul nostru va va ajuta sa compuneti stiluri interesante cu o jacheta de denim pentru barbati. Daca înca esti în cautarea modelului perfect, verifica magazinul Ozonee. Va asteapta cateva oferte interesante la preturi avantajoase!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Este o zi grea pentru tine, te vei simti obosit/a. Trebuie, totusi, sa faci un efort sa ramai conectat/a la ce se intampla in jurul tau.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cafeaua creste in tufisuri vesnic verzi, in regiunile calduroase. Doua seminte sau boabe cresc inauntrul unui fruct rosu, asemanator cu cireasa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Vrei sa te casatoresti cu fica mea? intreaba tatal
-Da,domnule,cu orice pret.spune baiatul
-Bine.Sa auzim prima oferta.spuse tatal

› vrei mai mult