Cu ce noutati ne asteapta la Disney Channel si Disney Junior in martie 2024

29 februarie 2024, 11:41

HAILEY SE OCUPA

DISNEY CHANNEL

HAILEY SE OCUPA! – PREMIERA

Serialul „Hailey se ocupa!” urmareste povestea lui Hailey Banks, o adolescenta careia nu ii place sa isi asume riscuri, dar se dovedeste creativa atunci cand trebuie sa bifeze o lista intreaga de sarcini complicate pentru a salva lumea. Fie ca se inscrie la fiecare cursa de la targul judetean, canta intr-un musical, se reuneste cu un duet de cantareti sau se confrunta cu sentimentele ei tot mai mari si complicate fata de cel mai bun prieten al ei, Scott, Hailey intampina mereu noi provocari, precum si oportunitati de a-si invinge temerile.

Din 4 martie, de luni pana vineri, la 16:25

ANTIEROII DIN VALLEY VIEW – SEZONUL 2

Dupa ce l-au invins pe Onyx, liderul antieroilor, Amy, si familia ei se intorc la vietile lor sub acoperire din Valley View. Familia Madden trebuie sa treaca peste noi provocari pentru a-si proteja secretul. Pe masura ce se fac descoperiri interesante, apar secrete de familie si sentimente neasteptate... Totul in timp ce o raufacatoare adolescenta puternica se pregateste sa se razbune pe familie.

Din 4 martie, de luni pana vineri, la 20:25

PUTEREA FETELOR – BLOC DE PROGRAME

De Ziua Internationala a Femeii, veniti alaturi de Disney Channel sa sarbatorim puterea fetelor alaturi de optimista Molly McGee, curajoasa Marinette si inventiva Hailey!

Vineri, 8 martie, de la 14:25

FAMILIA GREEN LA ORAS – SEZONUL 4

Cricket Green se muta la oras! Impreuna cu sora sa mai mare, Tilly, tatal Bill si apriga bunica Alice, el trebuie sa se obisnuiasca cu viata intr-un oras mare. Curiozitatea si entuziasmul lui Cricket vor da nastere unor aventuri extraordinare pentru el si pentru familia lui, scoasa din mediul ei firesc. Nu exista zi plictisitoare pentru aceasta familie mica ce are parte de aventuri mari indiferent de locul in care se afla !

Din 18 martie, de luni pana vineri, la 18:25

DISNEY JUNIOR

PETRECEREA NON-STOP – BLOC DE PROGRAME
O multime de prieteni, chef de dansat si cantat si numeroase surprize si jocuri - acestea sunt ingredientele perfecte ale diminetilor de weekend de petrecere la Disney Junior, alaturi de eroii tai preferati!
Din 2 martie, sambata si duminica, de la 9:30

MICKEY MOUSE: CASA DISTRACTIEI – EPISOADE NOI
Vino alaturi de Disney Junior in perioada 2 martie - 10 martie pentru a te distra alaturi de cel mai bun grup de prieteni in noile aventuri ale lui Mickey Mouse!
Din 2 martie, sambata si duminica, de la 14:00

KIYA SI MAESTRII KIMOJA – EPISOADE NOI
Kiya si Maestrii Kimoja prezinta aventurile pline de actiune ale Kiyey, iubitoare de dansuri si arte martiale, si ale prietenilor ei, Motsie si Jay. Ei sunt supereroi in orasul Kimoja, de inspiratie sud-africana. Datorita puterilor lor alimentate de cristale, ei redau bucuria si armonia in comunitatea lor.
Din 11 martie, de luni pana vineri, la 17:00

SARBATORAREA PRIMAVERII – BLOC DE PROGRAME
Este timpul sa celebram sosirea primaverii! A revenit sezonul in care Soarele incepe sa straluceasca, iar pe Disney Junior avem o multime de planuri. Aceasta saptamana pe Disney Junior este speciala si plina de activitati: gratare, cele mai delicioase picnicuri si cele mai incredibile aventuri in aer liber. Veniti sa va distrati in saptamana 18 si 22 martie cu Mickey Mouse: Casa Distractiei si Alice in Cofetaria Minunilor si incercati idei noi despre ce puteti face in aceasta primavara.
Din 18 martie pana pe 22 martie, de la 12:00

ALICE IN COFETARIA MINUNILOR – EPISOADE NOI
Avem o surpriza! Alice si prajiturile ei pline de magie revin in noi episoade! Cand tanara Alice mosteneste cartea de bucate fermecata a strabunicii sale, ea devine responsabila de cofetaria din Tara Minunilor si descopera magia mancarii si capacitatea acesteia de a aduce oamenii impreuna.
Din 23 martie, sambata si duminica, la 12:30

PAIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI – EPISOADE NOI
Paienjenel, eroul preferat al copiilor, face echipa cu Fantoma Paianjen (Gwen Stacey) si Miles Morales ca sa formeze Echipa Paienjenel. Daca Paienjenel e intr-o situatie lipicioasa si are nevoie de inca un super erou, fiti siguri ca un prieten din Razbunatorii ii vor sari in ajutor. Fie ca e doar Echipa Paienjenel sau ca vine un Razbunator ca sa ii ajute, acesti super eroi vor lucra impreuna ca sa salveze ziua!
Din 25 martie, de luni pana vineri, la 15:30

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul ascensor cunoscut a fost construit sub domnia lui Ludovic XVI, la Versailles, in 1703 si era folosit doar de rege personal.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Sotul catre sotie:
- Exceptionale ciuperci. De unde ai reteta?
- Dintr-un roman politist.

› vrei mai mult