"Craig inainte de dumbrava" ajunge pe ecrane!

13 iunie 2024, 13:49

Craig inainte de dumbrava

Premiera a avut loc pe 3 iunie, la Cartoon Network

Animatia de succes de la Cartoon Network „Craig si dumbrava”, nominalizata la premiile Emmy, ajunge pe ecrane cu un nou film, „Craig înainte de dumbrava”.

Înainte de a deveni figura emblematica a serialului Craig si dumbrava, el a fost pur si simplu Craig - un nou venit în oras, care tanjea sa se reuneasca cu vechii sai prieteni si sa se întoarca la fosta sa casa.

Cu toate acestea, dupa ce a descoperit o comoara ascunsa langa paraul din apropiere, capabila sa îi îndeplineasca dorinta, Craig porneste într-o calatorie riscanta pentru a o gasi, faurind noi prietenii si evitand, totodata, o banda formidabila de pirati hotarati sa distruga paraul.

Pregateste-te sa descoperi începuturile aventurilor celui mai mare trio de exploratori din dumbrava - Craig, JP si Kelsey.

Noul film readuce în fata publicului personajele îndragite, precum Craig, strategul si liderul grupului, JP, personajul comic si plin de compasiune, si Kelsey, luptatoarea plina de viata, împreuna cu familia lui Craig, familia Williams - Nicole, Jessica, Duane si Bernard.

Craig înainte de dumbrava” se desfasoara înainte evenimentelor din seria „Craig si dumbrava”, astfel Craig Williams este un tanar timid, nou-venit în oras, care se gaseste, la scurt timp dupa, pornind în aventura vietii sale - cu harti ale comorilor, corabii de pirati si un raufacator hotarat sa distruga dumbrava.

Produs de studiourile Cartoon Network, filmul este creat de regizorii Matt Burnett si Ben Levin, în regia Naijei Porter. Scenariul este scris de Matt Burnett si Ben Levin dupa o poveste de Matt Burnett, Tiffany Ford, Ashleigh Hairston, Ben Levin, Dashawn Mahome, Naija Porter si Jeff Trammell. Producatori executivi sunt Matt Burnett, Ben Levin si Sam Register, iar producatori executivi sunt Rossitza Likomanova, producatoarea Lisa Zunich si producatoarea asociata Susan Varghese.

Dar asta nu e tot, Craig se alatura întregii gasti Cartoon Network pentru colecta deseuri electronice într-o cursa electrizanta! artoon Network a facut echipa cu Envision Racing pentru a crea cea mai tare cursa virtuala în Roblox. Concureaza cu prietenii tai pe un traseu nebunesc care te poarta prin toate serialele tale preferate, inclusiv o cursa rapida prin Dumbrava!

Scopul jocului este sa parcurgi trei ture în jurul traseului si sa încerci sa ajungi pe primul loc! Aduna power-up-uri grozave în timp ce concurezi pentru a-ti oferi un avantaj si pentru a-ti depasi adversarii - printre care se numara cresteri de viteza, plasturi de gheata si multe altele!

Jucatorii pot, de asemenea, sa se plimbe prin dumbrava, sa îsi personalizeze masina cu elemente specifice Craig si dumbrava, cum ar fi o casca de curse cu Mortimer. Însa, jucatorii pot si sa îl aiba pe Craig alaturi de ei ca pasager în masina.

Craig înainte de dumbrava poate fi urmarit pe Cartoon Network Romania din 8 iunie,în fiecare sambata si duminica timp de trei saptamani, iar jocul Cartoon Network x Envision Racing poate fi gasit pe Cartoon Network Game On!


 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Fratii Dassler s-au certat in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial, ca apoi sa cladeasca doua imperii ale echipamentelor sportive: Adidas si Puma.

› vrei mai mult

Bancul zilei

un iepure ducanduse la magazin fu intrebat de catre vanzator ce doreste.el spuse
-veau un mocov-mocovel!
vanzatorul:-nu avem!
a doua zi vine din nou:
-veau un mocov-mocovel!
vanzatorul:
-nu avem si daca mai vi o singura data te agat in cui!!!
iepurele vine si atreia zi:
-veau un mocov-mocovel!
vanzatorul il agata in cui.acolo pe perete iepurele vazu langa el un tablou cu Stefan cel Mare.atunci iepurele spuse:
-0si tu aicerut un mocov-mocovel si te-a agatat in cui?

› vrei mai mult