Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

doua vaci stateau pe un gard si chiar atunci trecea un crocodil :))
acesta spune ``buna-ziua, doamnelor``
iar vaca ``: mata ii vaca``

› vrei mai mult

Cultura generala

Limba germana este limba oficiala in cinci tari: Germania, Elvetia, Austria, Luxemburg si Liechtenstein.

› vrei mai mult

Corul Madrigal - 19 si 20 decembrie "Pe drumul Craciunului", la Bucuresti

16 noiembrie 2022, 13:53

Corul madrigal

Pe 19 si 20 decembrie, de la ora 19:00, Corul National de Camera „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu va sustine Spectacolul extraordinar „Pe drumul Craciunului”, la Opera Nationala Bucuresti. Invitatii speciali ai evenimentului sunt Ofelia Popii si Marius Turdeanu, doi dintre cei mai aplaudati si premiati actori ai Romaniei.

Biletele la spectacolele din Bucuresti sunt disponibile pe platforma Bilete.ro:
• Spectacol 19 decembrie – LINK BILETE https://s9.ro/1ovp
• Spectacol 20 decembrie - LINK BILETE https://s9.ro/1ovq

Trailer eveniment – https://www.youtube.com/watch?v=Jf3sEYOOXTQ


Construit in jurul semnificatiei Craciunului, ca un nou inceput, spectacolul propune o parabola universala despre rezilienta unei familii in fata incercarilor destinului, precum si a miracolului credintei si al iubirii. Timp de aproape 90 de minute, celebrul ansamblu, impreuna cu actorii invitati si copiii din corurile Cantus Mundi invita publicul sa (re)descopere simbolistica profunda a Craciunului prin muzica, poezie, literatura, scenografie, arta teatrala, miscare scenica si light-design. Toate elementele spectacolului creaza pe scena o legatura organica intre dramatism si speranta, intre clasic si modern, intre traditionalele colinde romanesti si cele internationale.

Regia si scenariul Spectacolului extraordinar „Pe drumul Craciunului” sunt semnate de Emil Pantelimon, iar scenografia de Vladimir Turturica. Selectia textelor dramatice a fost realizata de Madalin Guruianu si va purta spectatorii printr-o succesiune emotionala dinamica, pornind de „Cantarea Cantarilor”, pana la poeme de Eugen Jebeleanu, Lucian Blaga si Costache Ioanid si texte semnate de Khaled Hosseini, Sfanta Tereza de Avila si Paulo Coelho.

Unul dintre cele mai consecvente si iubite evenimente culturale ale sarbatorilor in Romania, traditionalul spectacol al Corului Madrigal face parte din turneul national „Pe drumul Craciunului”, care se desfasoara in perioada 4 – 20 decembrie, cu 9 spectacole extraordinare in 7 orase: Cluj-Napoca, Targu Mures, Timisoara, Craiova, Suceava, Iasi si Bucuresti.

Turneul national „Pe drumul Craciunului” reprezinta primul proiect aniversar din seria de evenimente incluse in programul „Madrigal 60”, ce se va desfasura pe tot parcursul anului 2023, cand Corul National de Camera „Madrigal - Marin Constantin” implineste 60 de ani de existenta neintrerupta.