Copilul tau urmeaza sa se mute in camera sa? Fa-i o surprinza cu lenjeria de la Finette

24 august 2021, 14:29

lenjerie de pat pentru copii

Etapa de schimbare in care copilul se muta in propria camera trebuie facuta treptat si atunci cand el este intr-adevar pregatit. Cel mic trebuie sa se obisnuiasca si sa inteleaga acest aspect si parintii trebuie sa ii explice de ce trebuie sa aiba camera sa, astfel incat el sa nu se simta abandonat sau dat la o parte. Tocmai de aceea aceasta schimbare trebuie sa aiba loc treptat, nu brusc.

 

Puteti pregati impreuna camera, putei alege impreuna mobilierul si decorurile pentru ca stim cat de mult adora cei mici personajele din desene animate, culorile vibrante si jucariile. Totul trebuie aranjat ca in povesti, iar detaliile sunt cele care vor face diferenta. Inclusiv o lenjerie de pat speciala pentru copii de la finette.ro.

 

Pentru ca cel mic sa accepte schimbarea, camera lui trebuie sa arate ca in povesti

 

O camera obscura, cu elemente de decor fara culoare, nu vor transmite o energie pozitiva, iar copilul nu va dori nicidecum sa se mute acolo. Nu il va atrage nimic si nu va accepta schimbarea. Tocmai de aceea, decorurile si accesoriile dintr-un spatiu sunt atat de importante.

 

Creati un loc cat mai colorat, de poveste, iar cel mic abia va astepta sa se joace si sa doarma acolo. Puteti sa ii faceti o surpriza alegand lenjerii de pat pentru copii de la Finette, cu personajele lui preferate. Le va adora si va dormi mult mai bine.

 

Finette este un magazin online cu textile care vine spre publicul larg cu o gama foarte variata de produse in acest sens, de la lenjerii de pat atat pentru copii, cat si pentru adulti pana la prosoape, cuverturi si halate de baie.

 

Toate aceste produse sunt de o calitate desavarsita si au un design inedit. Majoritatea produselor sunt confectionate din bumbac, acest material fiind foarte recunoscut pentru beneficiile pe care le ofera.

 

In plus, cu aceste lenjerii de pat, puteti schimba foarte mult designul unei camere, chiar si cea a copilului. Sunt foarte accesibile la pret si puteti alege si oferta de 1+1. Cu siguranta aveti de unde alege una dintre cele mai potrivite lenjerie de pat pentru copil.

 

Facand aceste schimbari treptat si aranjand camera cat mai vesela si mai primitoare, cel mic va intelege aceasta schimbare ca fiind una benefica pentru el. Aceste detalii au o importanta destul de mare si pot schimba foarte mult starea de spirit.

 

Si in dormitorul parintilor, designul poate fi schimbat cu o lenjerie de la Finette

 

Odihna este foarte importanta pentru noi. Avem nevoie de un confort optim atunci cand dormim, pentru ca organismul nostru sa se poata relaxa cat mai bine. Si la acest capitol lenjeriile de pat sunt importante. Cu cat sunt mai calitative si au un design mai placut, cu atat somnul va fi mai odihnitor.

 

O lenjerie de pat moale, prietenoasa cu pielea, care se adapteaza in functie de temperaturi, hipoalergenica si care absoarbe umezeala nu te va trezi niciodata in toiul noptii.

 

Regasiti aici o gama variata de astfel de lenjerii calitative si le puteti alege cele din damasc, satin, bumbac, bambus, matase si multe altele.

 

Intrati pe site-ul finette.ro si descoperiti intreaga gama de produse, atat pentru dormitorul vostru, cat si pentru camera copilului si alegeti ceea ce aveti nevoie pentru un somn odihnitor si un design minunat.

 

Date de contact:

0770 213 601

finette.ro@gmail.com

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In mod normal tastam cu mana stanga 56% din text.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bill Gates ajunge in Paradis.
Sfintul Petre ii spune:
- Bill, cu tine e intr-adevar greu de hotarit. Tu ai facut mari progrese tehnologice cu Microsoft si tu ai creat Windows 95. Te las sa alegi intre paradis si iad.
Bill Gates ii raspunde:
- Pot sa vad inainte de a alege, iadul ?
Sfintul Petre ii arata atunci o lumea minunata cu plaje, femei frumoase, climat ideal, mincare selecta.
Bill ii spune:
- Deci asta este iadul ! Vreau sa vad si raiul.
Sfintul Petre ii arata un cimp de nori cu ingeri ce cinta la harpa.
Bill ii raspunde:
- E bine in rai, dar eu prefer iadul!
2 saptamini mai tirziu, Sf. Petre face un tur prin iad ca sa vada ce mai face amicul nostru Bill. Il gaseste legat de un zid, inconjurat de flacari si de draci.
- Sfinte Petre, il striga Bill, e teribil aici! Nu e iadul pe care l-am vizitat acuma citeva zile Ce s-a intimplat cu plajele, femeile si mincarea?
- Oh, acela era doar un demo... , ii raspunde Sf. Petre.

› vrei mai mult