Confortul sta in detalii cand alegi un mobilier pentru camera lui bebe!

21 septembrie 2021, 13:29

mobilier pentru camera lui bebe
Sa fii parinte reprezinta cea mai mare provocare a
oricui: sa fii cel mai bun pentru copilul tau si sa faci cele mai bune alegeri pentru el. Si nu e lucru usor! Necunoscutele incep inca de la primii pasi si de la primele obiecte, iar alegerea unui mobilier pentru camera lui bebe e una dintre cele mai provocatoare: ”Ce pat sa alegi, astfel incat micutul tau sa aiba un somn de calitate si odihnitor?”, ”Este babynestul util?”, ”Cat de practic este un fotoliu de alaptare?” samd.

 

Magazinul online yuga.ro este partenerul ideal, care te va ajuta sa faci alegerile cele mai potrivite pentru copilul tau, punandu-ti la dispozitie setul complet de mobilier camera bebe, astfel incat tu doar sa te bucuri de noul capitol din viata de familie.

 

Cum alegi patutul bebelusului?

 

Alegerea patutului bebelusului trebuie facuta in functie de anumite detalii, astfel incat sa se plieze pe nevoile micutului, ale parintilor, dar si a spatiului din locuinta.

 

Astfel, poti avea in vedere cateva categorii, precum:

 

- Patut co-sleeping - perfect daca alegi varianta de co-slepping, astfel incat sa poti dormi alaturi de bebelusul tau, fara a-l pune in pericol. Astfel, il poti hrani si tine alaturi de tine, in siguranta, pe tot parcursul noptii. Functia de leganare este un plus care te va ajuta sa-l linistesti si sa-l re/adormi mult mai repede si usor. Acesta poate fi folosit de la nastere pana la varsta de 5-6 luni a bebelusului.

mobilier pentru camera lui bebe 

- Patuturile evolutive sunt o varianta care necesita un spatiu mai mare. Spre exemplu, patutul Katie de la Tutti Bambini este un pat elegant, creat din lemn masiv, cu aspect contemporan si un rafinament aparte. Katie este un patut evolutiv, care se adapteaza tuturor etapelor de crestere a bebelusului, de la 0 pana la 4 ani, transformandu-se din patut intr-un pat junior si apoi intr-o sofa chic.

 

- Patut pliabil sau transformabil - este ideal pentru calatoriile cu micutul tau, facandu-le mai facile si mai confortabile. Cu ajutorul acestui tip de patut, bebelusul tau va fi ”acasa” oriunde va merge, somnul fiind intr-un spatiu bine cunoscut lui.

 

Iar pentru un somn odihnitor si sanatos, yuga.ro pune la dispozitie o serie de saltele adecvate fiecarui tip de patut ales din categoria de mobilier pentru camera lui bebe.

 

Fa-i usoara trecerea la lumea exterioara! Baby nestul, cel mai util accesoriu

 

Baby nestuleste piesa de mobilier pentru camera lui bebe care nu trebuie sa lipseasca din camera bebelusului. Acesta ofera un sentiment placut si confortabil bebelusului tau, asemanator cu cel din burtica mamei. Este realizat din bumbac si acril si ofera micutului protectie si un somn linistit.

 

Mai mult decat atat, beneficiaza de un sistem de inchidere tip snur, fiind ajustabil, astfel incat se poate strange sau se poate lasa nelegat, oferind posibilitatea de a fi folosit mult timp, in functie de lungimea bebelusului.

 

Fotoliu pentru alaptare? O alegere inspirata pentru noptile lungi

 

Chiar daca ai sau nu in plan sa alaptezi, fotoliul pentru alaptare este o idee geniala de mobilier camera bebe. Fotoliul pentru alaptat Tutti bambini include un mecanism inovativ de balansare, precum si perne extrem de confortabile, astfel incat atat mama, cat si bebelusul sa se bucure de un confort sporit.

 

Cu un design sofisticat si rafinat, acesta este special conceput pentru a facilita procesul alaptarii, fiind un accesoriu util si apreciat in intreaga lume. Datorita designului elegant, scaunul pentru alaptare poate fi integrat atat in mobilierul din camera bebelusului, cat si in oricare alta parte a locuintei.

 

Comoda sau masa de infasat bebelusul? Alege destept!

 

Si camera bebelusului nu ar fi completa fara un spatiu de depozitare special creat pentru nevoile si lucrurile noului membru al familiei. Inaltimea comodei a fost special conceputa pentru a putea fi utilizata in primele luni de viata ale bebelusului ca si masuta de schimbat/ infasat.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pentru a face un litru de miere avem nevoie de nectarul a aproximativ 10 milioane de flori.

› vrei mai mult

Bancul zilei

in sala de judecata judecatorul zice:baiatule cu cine vrei sa ramai?cu mama sau cu tata????
baiatul:cu steaua ca nu bate pe nimeni!!!!!!

› vrei mai mult