"Concertul Caritabil de Craciun" reuneste artisti romani de notorietate pe scena Ateneului Roman

11 decembrie 2022, 09:46

Concert caritabil

Perioada sarbatorilor de iarna dezvaluie intotdeauna povesti de viata impresionante, dar si lectii de viata despre ceea ce inseamna a darui sau a primi. Anul acesta, doua dintre valorile esentiale ale educatiei, generozitatea si empatia, si-au dau mana cu talentul si pasiunea pentru muzica a unora dintre cei mai apreciati artisti ai scenei romanesti din dorinta de a le darui copiilor un Craciun al bucuriei si al sperantei, prin prezentarea unui eveniment de gala organizat de Alina Sorescu sub egida Fundatiei Ringier Romania - „Concertul Caritabil de Craciun”.

Timp de aproximativ doua ore, scena Salii Mari a Ateneului Roman va gazdui pe 20 decembrie, recitaluri emotionante sustinute de maestrul Gheorghe Zamfir, solista Alina Sorescu, tenorul Vlad Mirita, sopranele Silvia Micu si Rodica Gabriela Anghelescu in acompaniamentul Orchestrei Simfonice Valahia dirijata de maestrul Florin Totan. De la interpretarile rafinate ale unora dintre cele mai cunoscute compozitii muzicale din repertoriul muzical al maestrului Gheorghe Zamfir, pana la arii de opera sau melodii pop prelucrate si orchestrate, la colinde traditionale romanesti si cantece de iarna iubite de publicul din intreaga lume, demersul caritabil al concertului va crea o conexiune speciala cu toti cei prezenti prin intermediul limbajului universal – Muzica.

„Fiecare copil merita sa aiba o copilarie normala si sa se bucure de un start fericit in viata. Consider ca este si de datoria noastra sa facem ceva, sa incercam sa oferim un zambet celor care nu zambesc prea des. Si, cum altfel daca nu prin muzica?” – a declarat Alina Sorescu, initiatoarea proiectului.

Biletele sunt disponibile in reteaua Iabilet.ro , iar preturile variaza in functie de categoria de loc, astfel: 320 lei – Cat.II si 390 lei - Cat.I. Fondurile rezultate in urma vanzarii biletelor vor fi directionate catre programul de ajutorare a copiilor, derulat de Fundatia Ringier Romania.


inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Atmosfera din grupul de prieteni pare incinsa, esti debusolat/a, pentru ca nu stii cum sa procedezi. Poate ca ar trebui sa luati o pauza.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cangurul nu poate merge cu spatele.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula vine de la cumparaturi. Lasa sacosele jos, nevasta se uita in ele.
-Mai Bula, esti nebun? Doua sticle de vodca, 5 kilograme de vin, 10 beri ...si... 2 paini???
-Ai dreptate, cam multa paine!

› vrei mai mult