Comunicat de presa post eveniment CONIL Fest, Festivalul Integrarii, Editia a-XVI-a

21 martie 2018, 13:50

S-a tras cortina peste cea de-a XVI-a editie a CONIL Fest, Festivalul Integrarii, un eveniment spectacol in care fiecare copil a prins aripi, desprinzandu-se de temeri si zburand catre o lume mai buna, a bunatatii, egalitatii si a frumosului. S-au scris pagini frumoase si pline de emotie, s-au legat prietenii si s-a creat o punte intre lumi, o punte a acceptarii prin mainile intinse de copiii tipici copiilor cu dizabilitati.


CONIL Fest 2018                 CONIL Fest 2018


Felicitam copiii participanti pentru performantele lor, pentru lectiile pe care fiecare le-a predat la scena deschisa… lectia prieteniei, a acceptarii si tolerantei. Multumim tuturor institutiilor participante, scolilor si gradinitelor, directiilor de asistenta sociala si protectia copiilor, scolilor speciale pentru copii cu deficiente, asociatiilor ce sustin copiii cu nevoi speciale, celor din Bucuresti cat si celor ce au facut eforturi deosebite pentru a ne fi alaturi, sustinand cauza copiilor cu dizabilitati. Salutam si multumim pentru prezenta institutiilor participante din Arad, Brasov, Vrancea, Buzau, Giurgiu, Constanta, Dambovita si Ilfov.

Asociatia CONIL a reusit, de-a lungul timpului sa mobilizeze personalitati marcante ale vietii publice romanesti, ce rezoneaza cu viziunea, misiunea si mesajul nostru, acela ca, dincolo de orice dizabilitate, exista o abilitate ce trebuie descoperita, promovata si incurajata! La aceasta editie ne-au fost alaturi Ioana Maria Moldovan, Andreea Paul, Daniela Palade Teodorescu, Alexadru Enea- director commercial Apa NOVA, Daniela Tontch, Laura Oprea si multi altii.

Oameni care simt, pot si vor sa cladeasca o lume mai buna s-au adunat laolalta in preajma zile mondiale a Sindromului Down si alaturi de Asociatia CONIL si Asociatia 3M in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin Proedus, au mai scris o poveste frumoasa al carei final asteapta sa fie scris cu viitoarele noi editii ale CONIL Fest, Festivalul Integrarii.

Multumim sponsorului principal Apa NOVA care sustine, alaturi de Asociatia CONIL, integrarea copiilor cu cerinte educationale speciale.

Multumim de asemenea si celorlalti sponsori ai evenimentului alaturi de care speram sa fim si la viitoarele evenimente dedicate copiilor: Chipita Romania, Maspex, Aqua Carpatica, Adevarul Holding, Banca pentru Alimente, Pluridet, Editura DPH, Dulciuri Kovacs, Editura Integral, Biofarm, Graphtec, Profesorul de Joaca, Cosmopharm, Aventura Park Cernica, Musette, Micile Emotii Mari, Divertiland Palyland , Vel Pitar, Elta 90, Dominos Pizza, Catering Sanatos, Gibril Medical, ILCA Med, A.P.M.A, Omfal Educational, Western Dream, Coffe Bike.

Multumim partenerilor media: Hai cu Dacia, iexplore.ro, Inside Film, VLG Film, CSA Steaua Bucuresti , scoala de Televiziune iMediaPro, Radio Gold FM, Radio Romania Actualitati, Radio 3 Net Florian Pittis, Agerpres, www.gradinitebucuresti.ro, www.galasocietatiicivile.ro, www.gokid.ro , www.clopotel.ro, Bucharest Cultural Events, Adevarul Holding, gratuitor.ro , vinsieu.ro, romaniapozitiva.ro si multi altii.

Nu uitati ca urmeaza CONIL Fest, Festivalul Integrarii, editia a-XVII-a!

Pentru a intelege mai bine conceptul CONIL privind integrarea si incluziunea copiilor cu CES, va invitam sa accesati linkul: https://www.youtube.com/watch?v=x9Dk9vd5_Zk

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Ca e vacanta sau nu, se pare ca tu nu te saturi de ea. Totusi, ar trebui sa te gandesti si la scoala, la colegi sau la felul cum se vor desfasura activitatile de la clasa.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai mare broasca este Goliath si are marimea unui pui de caprioara.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Crezi in fantome? m-a intrebat nevasta-mea ieri.
Stau si ma intreb daca nu ar trebui sa o ignor. Doar sunt deja cinci ani de cand a murit!

› vrei mai mult