Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Mama il trimite pe Bula la magazin si ii spune intructiunile:
-Bula, treci peste pod, sa nu scolii pisicile ca te zgarie, sa nu scoli caini ca te musca, sa te inchini in fata Bisericii si cand ajungi in magazin apesi pe buton, vine vanzatorul si ceri apa minerala, ai inteles?
-Da, cade podu peste mine, pisicile sa nu ma scoale ca le zgarii, caini sa nu ma scoale ca ii musc, Biserica se inchina in fata mea si gand sunt in magazin, apas pe vanzator, vine butonul si cer apa plata!

› vrei mai mult

Cultura generala

In timpul marii crize economice care a cuprins Germania la inceputul anilor `20, paritatea dolar - marca ajunsese sa fie 1 la 40 de milioane.

› vrei mai mult

Clubul Global al Parintilor Activi Novakid contribuie la succesul copiilor in viitor prin invatarea limbii engleze online

31 martie 2022, 09:35

clubul global al parintilor activi novakid

Ca parinti, ne invatam copiii sa fie curiosi, sa aiba curaj si sa profite de toate oportunitatile de dezvoltare intalnite! Deciziile noastre contureaza intreaga existenta a micutilor, iar un „da” rostit la momentul potrivit poate aduce atat de multe beneficii!

Din acest motiv, scoala online de limba engleza Novakid invita parintii sa se alature unei initiative inedite: Clubul Global al Parintilor Activi. De ce? Pentru ca ofera ocazia de a face o diferenta in educatie.

Novakid se angajeaza sa conlucreze la succesul copiilor in viitoarea comunitate globalizata. Scoala de limba engleza nr. 1 din Europa a oferit deja unui numar de peste 500.000 de elevi, din aproape 50 de tari, posibilitatea de a-si dezvolta capacitatile de vorbire fluenta in engleza, o limba ce reprezinta un instrument vital de comunicare pentru prezent si nu numai.

De asemenea, e important de avut in vedere faptul ca inca de la infiintare compania a pus accent pe dezvoltarea unor cursuri de inalta calitate, care sa foloseasca tehnologii moderne, cu o abordare bazata pe date si care sa fie predate de profesori experimentati si profesionisti. 

Cum sa devii membru in Clubul Global al Parintilor Activi Novakid

Inainte de toate, vrem sa stii ca e mult mai usor decat ai crede. Tot ce trebuie sa faci este sa profiti de abonamentele Novakid cu o duratã de 3 luni sau de abonamentele pe termen scurt, însã reluate timp de trei luni consecutive. 

Toate familiile care s-au abonat la cursurile de engleza Novakid pentru aceasta durata sunt eligibile pentru a participa la proiect. 

Beneficii ale statutului de membru

Binele facut va fi mereu recompensat, iar Novakid o face in cele mai ingenioase moduri. Statutul de membru al Clubului Global al Parintilor Activi Novakid vine la pachet cu reduceri de pana la 25% pentru familie si prieteni, recompense financiare ce pot ajunge pana la 90 de lei pentru fiecare persoana careia i-ai facut o recomandare si a achizitionat un pachet de cursuri, dar si cu acces gratuit la ghiduri si traininguri.

Tipuri de membri ai clubului de parinti Novakid

Abonament Basic

·         Pana la 50 de persoane recomandate, care cumpara orice abonament pentru lectii de engleza la Novakid

·         60 RON bonus pentru recomandare

·         $10 pentru fiecare persoana invitata, care cumpara orice abonament de la Novakid

Abonament Gold 

·         De la 51 la 99 de persoane recomandate, care cumpara orice abonament pentru lectii de engleza la Novakid

·         60 RON bonus pentru recomandare

·         $10 pentru fiecare persoana recomandata, care cumpara un abonament de 3 luni si $15 pentru cei care achizitioneaza un abonament de 6 luni.

Abonament Diamond 

·         Peste 100 de persoane recomandate, care cumpara orice abonament pentru lectii de engleza la Novakid

·         60 RON bonus pentru recomandare

·         $15 pentru fiecare persoana recomandata, care cumpara un abonament de 3 luni si $20 pentru cei care achizitioneaza un abonament de 6 luni

Alaturati-va Clubului Global al Parintilor Activi Novakid si profitati de toate oportunitatile ce va sunt puse la dispozitie!

clubul global al parintilor activi novakid

inapoi la stiri Clopotel