Cele mai ciudate case din lume

19 ianuarie 2023, 10:57

Cele mai ciudate case din lume

Te-ai intrebat vreodata cum arata cele mai ciudate case din lume? De la case cu susul in jos pana la casute in copac, exista cateva locuinte cu adevarat unice care au fost construite in intreaga lume. Aici, aruncam o privire la unele dintre cele mai neobisnuite case pe care le puteti gasi.

Casa cu susul in jos din Polonia

Te-ai simti acasa intr-o casa cu susul in jos? Ei bine, aceasta exista. Casa cu susul in jos din Szymbark, Polonia este una dintre casele unice din lume. Casa este literalmente cu susul in jos, cu mobilierul, scarile si chiar si toaleta toate intoarse pe cap. A fost conceput pentru a simboliza lumea „cu susul in jos” a comunismului si este acum o atractie turistica populara.

Casa cu bule din Franta

Bubble House din Tourrettes-sur-Loup, Franta este o casa neobisnuita, care pare sa provina direct dintr-un basm. Casa a fost proiectata de arhitectul Antti Lovag si este formata din mai multe incaperi in forma de bule. Casa este inconjurata de o gradina si este un loc popular pentru turisti.

Casa din copac din Costa Rica

Treehouse din Monteverde, Costa Rica este o casa unica care este literalmente construita in copaci. Casa este formata pe mai multe niveluri si este conectata printr-o serie de poduri si alei. Casa este un loc popular pentru turisti si ofera vederi uimitoare ale padurii tropicale din jur.

Casa de skateboard din California

Casa de skateboard din Malibu, California, este o casa unica care a fost proiectata sa arate ca un skateboard urias. Casa este formata pe mai multe niveluri si este conectata prin rampe si semi-conducte. Casa este un loc popular pentru skateboarderi si a devenit o atractie turistica in sine.

Casa cubului din Olanda

Casa cubului din Rotterdam, Tarile de Jos este o casa neobisnuita care pare a fi luata direct dintr-un film stiintifico-fantastic. Casa este formata din mai multe incaperi in forma de cub care sunt conectate printr-o serie de poduri si alei. Casa este un loc popular pentru turisti si ofera vederi uimitoare ale orasului.

Casa cubului din Olanda

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai ciudate case din lume. De la case cu susul in jos pâna la casute in copac, exista câteva locuinte cu adevarat unice care au fost construite pe tot globul. Daca cauti ceva putin iesit din comun, aceste case merita cu siguranta verificate.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Diamantul este cel mai dur material de pe planeta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un cuplu mergea cu masina pe un drum de tara fara sa-si spuna un cuvant.
O discutie anterioara se transformase in cearta si niciunul dintre ei nu voia sa se dea batut.
Trecand prin dreptul unui grajd cu magari, capre si porci, sotul intreaba sarcastic:
- Neamuri de-ale tale?
- Da, raspunde femeia, socrii si cumnatii!

› vrei mai mult