Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Bula este la scoala la ora de matematica,iar profesorul le explica cum se calculeaza o anumita fractie.Dupa ce a terminat de explicat ii intreaba pe copii daca au inteles,iar Bula raspunde:
-MI-e totul clar ca lumina zilei,o bezna totala.

› vrei mai mult

Cultura generala

In anul 1536 d. Hr. intr-o lucrare de aritmetica a matematicianului Regius apare al cincilea numar perfect cunoscut: 33 350 336.

› vrei mai mult

Cele mai ciudate case din lume

19 ianuarie 2023, 10:57

Cele mai ciudate case din lume

Te-ai intrebat vreodata cum arata cele mai ciudate case din lume? De la case cu susul in jos pana la casute in copac, exista cateva locuinte cu adevarat unice care au fost construite in intreaga lume. Aici, aruncam o privire la unele dintre cele mai neobisnuite case pe care le puteti gasi.

Casa cu susul in jos din Polonia

Te-ai simti acasa intr-o casa cu susul in jos? Ei bine, aceasta exista. Casa cu susul in jos din Szymbark, Polonia este una dintre casele unice din lume. Casa este literalmente cu susul in jos, cu mobilierul, scarile si chiar si toaleta toate intoarse pe cap. A fost conceput pentru a simboliza lumea „cu susul in jos” a comunismului si este acum o atractie turistica populara.

Casa cu bule din Franta

Bubble House din Tourrettes-sur-Loup, Franta este o casa neobisnuita, care pare sa provina direct dintr-un basm. Casa a fost proiectata de arhitectul Antti Lovag si este formata din mai multe incaperi in forma de bule. Casa este inconjurata de o gradina si este un loc popular pentru turisti.

Casa din copac din Costa Rica

Treehouse din Monteverde, Costa Rica este o casa unica care este literalmente construita in copaci. Casa este formata pe mai multe niveluri si este conectata printr-o serie de poduri si alei. Casa este un loc popular pentru turisti si ofera vederi uimitoare ale padurii tropicale din jur.

Casa de skateboard din California

Casa de skateboard din Malibu, California, este o casa unica care a fost proiectata sa arate ca un skateboard urias. Casa este formata pe mai multe niveluri si este conectata prin rampe si semi-conducte. Casa este un loc popular pentru skateboarderi si a devenit o atractie turistica in sine.

Casa cubului din Olanda

Casa cubului din Rotterdam, Tarile de Jos este o casa neobisnuita care pare a fi luata direct dintr-un film stiintifico-fantastic. Casa este formata din mai multe incaperi in forma de cub care sunt conectate printr-o serie de poduri si alei. Casa este un loc popular pentru turisti si ofera vederi uimitoare ale orasului.

Casa cubului din Olanda

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai ciudate case din lume. De la case cu susul in jos pâna la casute in copac, exista câteva locuinte cu adevarat unice care au fost construite pe tot globul. Daca cauti ceva putin iesit din comun, aceste case merita cu siguranta verificate.

inapoi la stiri Clopotel