Cel mai frumos cadou de Ziua Mamei: timpul petrecut in compania fetitei tale

7 martie 2014, 16:33

De 8 Martie vei primi cadouri, flori si atentia tuturor. E normal, doar e ziua ta si meriti sa fii sarbatorita. Cel mai frumos cadou de Ziua Mamei poate fi, insa, unul pe care ti-l faci singura, prin petrecerea unor momente frumoase impreuna cu fetita ta. Mergeti sa vedeti un film, du-o la cofetarie sau iesiti, pur si simplu, la o plimbare, doar voi.


Daca vremea mohorata nu va indeamna sa iesiti din casa, va propunem o activitate de interior care va permite sa stati impreuna si sa va dezvoltati indemanarea, in acelasi timp: construiti un joc de puzzle. Nu este vorba de orice joc, ci de un nou puzzle 3D, special pentru fetite, din gama “Casute de papusi” de la CubicFun.


Din noua colectie fac parte trei casute frumoase, feminine, vesel colorate, care pot decora dormitorul oricarei domnisoare. Holiday Bungalow Dollhouse aduce aminte de vacantele linistite, petrecute in locuri insorite. Casuta are acoperisul rosu, care imita caramida, usi si ferestre care se pot deschide si o veranda incercuita de un gardulet alb, ca din lemn. La ferestre sunt flori in ghiveci, iar pe pereti creste iedera decorativa. Odata asamblata, casa va avea 23 cm inaltime, 29 cm lungime si 26 cm latime.

Holiday Bungalow Dollhouse

Vila rustica pentru papusi, Rural Villa Dollhouse, ne mai potoleste dorul de bunici, pana la vacanta. Cladirea are doua nivele si o mansarda, balcoane si veranda, toate copii fidele, in cel mai mic detaliu, ale unei case adevarate. In plus, vila are o curticica, in care exista un balansoar si o masuta. Constructia are 25 cm inaltime, 30,5 cm lungime si 23 cm latime.

Rural Villa Dollhouse

Cea de-a treia casuta, Dreamy Dollhouse, este, asa cum spune si numele, de vis! Spre deosebire de primele doua, acest puzzle 3D reprezinta interiorul unei case pentru papusi. Are tot ce si-ar putea dori o papusica si fetita ta vreodata: scaune, masa si chiar decoratiuni pentru masa in living, scari interioare, tapet cu flori si chiar o oglinda. Toate aceste parti fac parte din joc si le puteti asambla impreuna. Constructia are 31,5 cm inaltime, 26,2 cm lungime si 16,8 cm latime.

Dreamy Dollhouse

Jocurile de puzzle 3D CubicFun sunt usor de asamblat, fara foarfece si lipici. Puzzle-urile din gama “Casute de papusi”, impreuna cu multe alte casute, cladiri sau edificii celebre si module de explorare spatiala sunt disponibile in magazinul online Nicoro Toys sau in magazinul fizic, din Unirea Shopping Center, etajul 3, Aripa Splai.


Distractie placuta si la multi ani, mamico!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Azi vei afla ca ai musafiri care vin de departe. Nu trebuie sa intri in panica, acum cu vremurile acestea! Respecta regulile de igiena si distantare, imbraca-te frumos si incearca sa ai o stare pozitiva, restul vine de la sine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In anul 1830 d. Hr. intr-un tratat de algebra, George Peacock (9.04.1791 - 8.11.1858) face una dintre primele incercari cunoscute de formulare a legii fundamentale a aritmeticii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un copil o intreaba pe mama lui:
-Mama, pot sa ma duc la piscina?
-Da, desigur!
Copilul vine cu o mana rupta acasa si o intreaba pe mama lui:
-Mama, pot sa ma duc la piscina?
-Da!
Copilul vine cu un picior rupt acasa si o intreaba pe mama lui:
-Mama, pot sa merg la piscina, ca acum se pune apa!

› vrei mai mult