Cel mai curajos erou se intoarce...cu superpremii

26 septembrie 2013, 15:43

Supereroul Ben 10 a revenit la Cartoon Network pe 25 septembrie, in noile episoade din Ben 10: Omnivers! In aceasta toamna, Ben si Rook il escorteaza pe Vilgax pe o alta planeta, la o inchisoare maxima securitate, insa soldatii incursieni au alte planuri. Altadata, in timp ce Ben este de negasit, Rook si Instalatorii trebuie sa faca fata incursienilor care incearca sa cucereasca Pamantul. Nu pierdeti noile episoade, in fiecare miercuri la 17:00!

Cartoon Network v-a pregatit si un concurs cu superpremii: uitati-va cu atentie la primul episod, apoi la cel dublu de pe 2 octombrie, raspundeti corect la Testul Ben 10 de pe www.cartoonnetwork.ro, terminati rapid puzzle-ul de pe site si puteti castiga premii in fiecare saptamana! Sunt doua saptamani, doua teste, doua puzzle-uri si premii Ben 10! Iar la final, concurentul care a raspuns corect la ambele seturi de intrebari si a rezolvat cel mai repede ambele puzzle-uri va castiga un iPod Touch! Bafta!


Cel mai curajos erou se intoarce...cu superpremiiBen 10 Omniverse ™ & © 2013 Cartoon Network

Stiati ca…?

-Serialul Ben 10: Omnivers este urmarit saptamanal la Cartoon Network in 91 de milioane de case din intreaga lume.

-Eroul a aparut in patru serii animate, un film animat, doua filme live-action si un film cu imagini generate pe computer.

-Jocurile cu Ben 10 de pe site-ul Cartoon Network Romania au fost jucate de peste 13 milioane de ori, iar 900.000 de jocuri cu Ben 10 au fost create si jucate in sectiunea «Creator de joc » de pe www.CartoonNetwork.ro.
Cel mai curajos erou se intoarce...cu superpremii-Primul parc acvatic Cartoon Network, care se va deschide in Thailanda in 2014, va avea o zona numita Omnivers. Sase dintre tobogane vor fi decorate cu imaginea Umangozaurului, iar cel mai inalt tobogan va avea 23 de metri!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Este o zi numai buna de realaxare, asa ca iti doresti sa iesi cu pritenii in parc sau la un picnic, dar daca vremea e prea mohorata apuca-te de citit o carte politista.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Spre deosebire de caini si lupi, hienele urla cu capul aplecat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Tata, ce este de fapt un actor, asa cum esti tu?
-Un actor? Ei, fiule, cum sa-ti explic, actorul e un om care se duce pana la marginea scenei, priveste in culise, unde se afla resturi de decor, carpe, hartii aruncate, praf, mizerie, si spune: "Ce priveliste mareata se vede de la fereastra asta!

› vrei mai mult