Cea mai importanta competitie de VALORANT din Romania si-a desemnat semifinalistii

10 decembrie 2021, 13:34

VALORANT WINTER SHOWDOWN

VALORANT WINTER SNOWDOWN, cea mai mare competitie de VALORANT din Romania, si-a desemnat cele 4 echipe semifinaliste. Din cele 79 echipe care s-au înscris în calificari, YELLOW GANG, COZONAC GAMING, DEAD WITH GAME si - L9 - se vor lupta pentru un loc în finala de pe 17 decembrie. Turneul este organizat de Digital Crusade, în colaborare cu Riot Games.

La nivel global, peste 14 milioane de jucatori se conecteaza în fiecare luna pentru a juca VALORANT, first person shooter-ul free-to-play de la Riot Games. La nici doi ani de la lansarea jocului, Digital Crusade organizeaza VALORANT WINTER SNOWDOWN, primul turneu national de VALORANT cu premii ce depasesc 1.500 de euro.

Echipele YELLOW GANG, COZONAC GAMING, DEAD WITH GAME si - L9 - se vor lupta pe 16 decembrie în semifinalele turneului, iar pe 17 decembrie, în cadrul finalei, vom afla cine este marele castigator.

Semifinalele vor fi disputate începand cu ora 19:00 în data de 16 decembrie si, conform regulamentului, meciurile vor fi:

  • DEAD WITH GAME vs. COZONAC GAMING

  • - L9 - vs. YELLOW GANG

Toate meciurile de pana acum au fost în format Best of 1, în timp ce toate partidele din fazele finale se vor tine în format Best of 3.

Semifinala si finala au loc online si pot fi urmarite pe canalele de YouTube si Twitch ale Digital Crusade.

Castigatoarea va primi titlul de cea mai buna echipa de VALORANT din Romania si un premiu de 1.000 de euro, echipa de pe locul 2 va castiga premiul de 500 de euro, în timp ce echipele de pe locurile 3 si 4 vor castiga fiecare periferice oferite de catre Logitech.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Singurul dusman al ursului polar este omul.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intrebare: - Cum trezesti o vaca la ora 4 dimineata???

Raspuns: - Vii beat acasa!!!

› vrei mai mult