Ce stickere decorative alegi pentru camera copilului

9 iunie 2015, 12:42

Cu totii am fost copii si stim cat de mult ne placea sa avem postere pe pereti in camera noastra. Fie ca erau personaje din desenele animate indragite, fie mai tarziu in adolescenta vedetele acelor vremuri, ne bucuram sa le avem si ne defineau oarecum personalitatea si gusturile. Vremurile s-au schimbat iar acum posibilitatile sunt mult mai variate si mult mai avansate, de aceea este chiar pacat sa lasam camera copiilor nostri nedecorata cu personajele lor indragite din povesti sau desene animate  sau cu imagini  ii ajuta sa invete anumite lucruri noi.

Va recomandam sa folositi stickere de perete pentru copii sau fototapet pentru copii, sunt elemente de decor foarte accesibile in decorarea camerelor copiilor, de la cele mai mici varste si pana la adolescenti. Sunt piese decorative foarte interesante si le poti gasi pe piata si ca stickere educative, astfel incat sa imbini utilul cu placutul, iar micutul tau sa se bucure de o atmosfera placuta in incaperea in care se joaca sau studiaza.

Modele de stickere pentru toate gusturile

In magazinele online sau chiar in cele de bricolaj poti gasi o multime de tipuri de stickere potrivite pentru camera unui copil. In primul rand, poti aduce un strop de culoare in incapere cu ajutorul abtibildurilor care imita elemente din natura. Poti crea un colt de joaca in care sa simulezi pe pereti prezenta unor pomisori sau a florilor ori a soarelui stralucitor.

Tot din seria stickere copii ai sa gasesti si piese autocolante cu personaje din desene animate sau din povesti, astfel incat incaperea celui mic sa ia aspectul unui taram de basm.
Ce stickere decorative alegi pentru camera copiluluiSticker alfabet pentru prescolari

Daca micutul tau nu a inceput inca scoala, asta nu inseamna ca nu il poti ajuta sa invete mai repede alfabetul. Si cum poti sa faci asta la o varsta atat de frageda daca nu in joaca. Lipeste-i pe peretii dormitorului stickere alfabet de diferite culori si dimensiuni, iar apoi repeta cu el. Vei fi uimit cat de rapid va reusi sa deprinda alfabetul prin aceasta tehnica educativa. Acelasi lucru il poti face cu ajutorul unui sticker cu numere.
Ce stickere decorative alegi pentru camera copiluluiStickere decorative copii in format 3D

O varianta si mai interesanta in cazul camerei unui copil este sa folosesti stickere decorative 3D. Copilul tau va fi surprins de forma fluturilor, spre exemplu, sau a florilor ori a animalutelor pe care le aplici pe perete si va simti mereu nevoia sa le atinga, intrucat par foarte reale.

Abtibildurile pentru pereti sunt, asadar, o solutie ieftina pentru a elimina monotonia din camera copilului tau.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


In prima parte a zilei nu vei avea chef de nimic si nu vei reusi sa te concentrezi pe lucruri simple. Dar de la pranz incolo vei reveni la normal.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Undele radio se transmit atat de repede incat sunetul unei emisii se poate auzi mai repede la 18.000 km distanta decat in capatul camerei de unde a fost difuzat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un dinamovist da peste lampa lui Aladin. O freaca el si din ea iese un duh, gata sa-i indeplineasca o dorinta. Dinamovistul zice:
- Fa-l pe puradelul de fiul meu cel mai inteligent om de pe planeta. Duhul raspunde:
- Asa ceva e imposibil. Uite-te la el, e retardat mintal, jegos, plin de paduchi, nici nu stie sa scrie si sa citeasca. E prea greu. Ai vreo alta dorinta?
- Atunci fa sa castige Dinamo campionatul! La care duhul se scarpina in cap si zice:
- Ia adu-l pe fiul tau sa mai ma uit o data la el.

› vrei mai mult