Ce putem vedea la Disney Channel si Disney Junior in decembrie 2023

27 noiembrie 2023, 09:35

MIRACULOS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR 


DISNEY CHANNEL

 

MIRACULOS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR –  EPISOADE NOI

 

Urmareste noi episoade din sezonul 5! Aceasta noua încercare va marca profund relatia dintre cei doi eroi. Ei lucreaza din nou împreuna ca un duo, vor dovedi ca sunt mai uniti si mai apropiati ca oricand. Nu rata noile episoade cu Buburuza si Motan Noir, pentru ca nimic nu va mai fi la fel. 


De sambata 16 decembrie, pana duminica 17 decembrie, la 12:00

 

LUMEA MIRACULOASA -  PARIS: BUBUMBRA SI GHEARA  NOIR  –  EPISOADE NOI

 

Personajele tale preferate apar dintr-un univers paralel direct în Paris, unde totul este inversat! Acum Bumbura si Gheara Noir iau rolul de raufacatori, iar personajele negative devin supereroi! 

 

De sambata 16 decembrie, pana duminica 17 decembrie, la 19:00

 

FANTOMA SI MOLLY MCGEE – EPISOADE NOI

 

Fantoma si Molly McGee este povestea unei fantome si a fetei care o readuce la viata... la figurat. Atunci cand o fantoma artagoasa, pe nume Scratch, arunca un blestem asupra exuberantei adolescente Molly McGee, acesta se întoarce împotriva lui si îl condamna pentru totdeauna sa fie în prezenta lui Molly. Acum este obligat sa mearga oriunde se duce ea si sa faca tot ce face Molly... ceea ce, în ochii lui Molly, îl face cel mai bun prieten al ei! Pe masura ce Molly îl taraste, vrand-nevrand, pe Scratch prin toate peripetiile ei, ceva ciudat se întampla: Scratch ajunge sa o placa pe Molly si o prietenie neobisnuita se înfiripa.

 

Din 11 decembrie, de luni pana vineri, la 17:50

 

CEI NOUA OBRAZNICI

 

Urmareste povestea lui Andy, un elev neastamparat din clasa a cincea, care nu primeste nimic de la Mos Craciun. Dandu-si seama ca trebuie sa fi ajuns pe "lista celor obraznici" si simtindu-se nedreptatit, Andy formeaza o echipa de noua "obraznici" care sa-l ajute sa puna în aplicare o jefuire de zile mari în Satul Mosului de la Polul Nord, pentru a-si lua cadourile pe care ei cred ca le merita.

 

Sambata, 9 decembrie, la 17:55

 

CRACIUNUL CU DISNEY CHANNEL! – BLOC DE PROGRAME

 

Simtiti magia Craciunului pe Disney Channel! Urmariti episoadele tematice din serialele Disney Channel si o multime de filme de Craciun care va vor introduce în atmosfera de sarbatoare.

 

De sambata 23 decembrie, pana marti 26 decembrie, de la 08:55

 

DISNEY JUNIOR

 

MICII POMPIERI – EPISOADE NOI

Mai multa distractie, mai multe adventuri si mai multa viteza! Echipa Micii Pompieri revine cu noi episoade! Actiunea se petrece într-o lume fantastica în care vehiculele vorbitoare traiesc, lucreaza si se joaca cu oamenii care le conduc. Serialul urmareste un baiat si masina lui de pompieri, în timp ce fac echipa cu prietenii lor din echipa de prim ajutor pentru a-i ajuta pe altii din comunitatea lor care au probleme, mari sau mici. Fie ca salveaza o masina tanara care este blocata într-un copac, gasesc pui dalmatieni pierduti sau îsi ajuta vecinii sa-si faca provizii de urgenta în timpul unei pene de curent, Micii Pompieri evidentiaza importanta muncii în echipa si ajutorul concetatenilor.

Din 11 decembrie, de luni pana vineri, de la 14:30

 

ALICE ÎN COFETARIA MINUNILOR – EPISOADE NOI

Avem o surpriza! Alice mereu reuseste sa aduca magie în prajiturile ei, iar ea revine cu noi episoade! Cand tanara Alice mosteneste cartea de bucate fermecata a strabunicii sale, ea se trezeste responsabila de brutaria din Tara Minunilor si descopera magia mancarii si capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreuna.

Din 4 decembrie, de luni pana vineri, de la 13:00

 

KIYA SI MAESTRII KIMOJA – EPISOADE NOI

Vino alaturi de noi pe Disney Junior si bucura-te de noi adventuri în noile episoade Kiya si Maestrii Kimoja ce au premiera între 26 si 29 decembrie. Kiya si maestrii Kimoja prezinta aventurile pline de actiune ale Kiyey, iubitoare de dansuri si arte martiale, si ale prietenilor ei, Motsie si Jay. Împreuna, cu puterile lor alimentate de cristal, sunt supereroi în orasul Kimoja, de inspiratie sud-africana, stralucind pentru a îndrepta lucrurile, pana cand bucuria si armonia sunt redate în comunitatea lor.

De marti 26 decembrie, pana vineri 29 decembrie, de la 17:00

 

RAZBOIUL STELELOR: AVENTURILE TINERILOR JEDI – EPISOADE NOI

De pe 2 pana pe 10 decembrie, pregateste-ti sabia laser si bucura-te de noile episoade din Razboiul Stelelor: Aventurile Tinerilor Jedi. Îi urmarim pe Jedi Kai, Lys si Nubs, care sunt trimisi de maestrul Yoda sa se antreneze la un templu Jedi în frumoasa lume Tenoo, sub tutela maestrei Zia. Împreuna pornesc în aventuri pe Tenoo si în galaxie, la bordul lui Crimson Firehawk, alaturi de Nash si de droidul RJ-83. Îi ajuta pe cei aflati în pericol, se lupta cu pirati ticalosi, descopera fiinte exotice, dar, în primul rand, învata ce înseamna sa fii un bun prieten.

De sambata 9 decembrie, pana duminica 10 decembrie, de la 9:30

 

ZIUA INTERNATIONALA A PERSOANELOR CU DIZABILITATI - BLOC DE PROGRAME

La Disney Junior ne distram toti împreuna. Învatam împreuna si, atunci cand apare o provocare, cautam împreuna o solutie. Suntem toti eroi, suntem o echipa si vrem ca si tu sa faci parte din ea. Distreaza-te cu toti prietenii tai de Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, pe 3 decembrie, cu program special pe Disney Junior!

Duminica, 3 decembrie, de la 9:00

 

SURPRIZE DE SARBATORI! - BLOC DE PROGRAME

Se apropie cea mai speciala perioada a anului! O petrecere unica pentru a împartasi momente de neuitat, plina de surprize deosebite si de multe lucruri interesante. Noi ne-am gandit la un cadou minunat. Bucurati-va alaturi de noi de editia noastra speciala de Sarbatori cu episoade tematice, de sambata, 16 decembrie, pana luni, 18 decembrie.

De sambata 16 decembrie, pana luni 18 decembrie, de la 9:00

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Adolph Fick a sugerat inventarea lentilelor de contact in 1888, dar fabricarea lor a avut loc abia in anul 1948.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Catarat pe zidul care imprejmuieste ospiciul, un nebun se zgiieste la un pescar care sta de ceasuri intregi, aproape nemiscat, cu undita in mina, pe malul lacului.
- Vad ca zaci acolo de dimineata. Macar ai prins vreun pestisor?
- Nu.
- Si atunci de ce nu vii la noi?

› vrei mai mult