Ce poti face atunci cand ploua afara, in zilele de vara?

8 iulie 2022, 14:59

Ce poti face atunci cand ploua afara, in zilele de vara?

Zilele de vara sunt destul de imprevizibile. Daca dimineata te pregatesti pentru o zi de plaja, s-ar putea ca în cateva ore, lucrurile sa nu mai fie chiar asa si sa ai parte de o ploaie.

Totusi, ploile de vara, sunt în general scurte si calde iar acest lucru nu ar trebui sa îti strice planurile sau buna dispozitie. Exista nenumarate lucruri pe care le poti face chiar si atunci cand ploua.

Daca esti mai curajos, te poti axa pe cele de afara iar daca nu, pe cele din interior. Toate îti vor aduce o stare de bine, cu siguranta.


Afara


Fa poze

Orice fotograf stie ca zilele cu soare intens nu sunt cele mai potrivite pentru poze, din contra. Lumina cea mai buna pentru fotografii este cea în care cerul este înnorat. În plus, acum te vei bucura de cateva cadre incredibile, în mijlocul ploii, fie ca este vorba despre tine sau de fotografii facute naturii.

Danseaza în ploaie

Desi pare o nebunie, dansul în ploaie, vara, este un lucru foarte placut si distractiv. Fie ca vrei sa faci acest lucru de unul singur sau alaturi de copilul tau, este musai sa experimentezi acest lucru, cel putin o data.

Plimba-te

Cum ar fi ca în timp ce toti ceilalti fug din calea ploii, tu sa te plimbi, pentru a te bucura de racoarea acesteia? Culorile sunt mai vii, aerul mai curat, iar ploaia calda. Mai mult decat atat, hainele se usuca foarte rapid vara, deci se merita sa încerci, nu-i asa?

Sari în balti

Chiar crezi ca un copil nu are un motiv bun sa faca asta? Tu de ce nu ai face-o? Daca strazile sunt curate, ar fi perfect sa experimentezi aceast lucru descult sau daca nu si cu papuci, însa senzatiile vor fi diferite.

Poti încerca ambele variante, si cu siguranta vei avea parte de o stare de bine incredibila. Ia si copilul cu tine, daca ai si bucurati-va de acest moment distractiv.

În casa


Fa curatenie în dulapuri

Ploaia nu trebuie sa te împiedice din a fi activ si a te distra în acelasi timp, ci poate fi chiar un moment perfect, în care te bucuri de racoare. Asadar, daca nu ai mai facut de ceva timp curatenie în dulap, iata un moment perfect.

Deschide geamurile pentru a primi racoarea de afara, porneste muzica preferata si începe sa faci din aceasta activitate o bucurie.

Creeaza un tablou cu diamante

De cat timp nu ai mai creat ceva care sa îti faca cu adevarat placere? Acum, ca ploua ai timp sa te ocupi de tine, în timp ce te relaxezi. Iar la final, te vei bucura si de un rezultat spectaculos.

Goblenurile cu diamante de pe HappyArt.ro, sunt usor de utilizat, iar modelele lor impresionate te vor fascina de fiecare data cand le vei privi. Sa nu mai pomenim de încantarea de a fi create chiar de tine.

Gateste mancarea preferata

În zilele de vara gatitul nu este o idee prea buna, în special în zilele foarte calde. Dar, o zi ploioasa este perfecta pentru a gati acel meniu delicios de care îti era dor.

Profita de acest lucru si delecteaza-te alaturi de cei dragi de aromele voastre preferate.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Ai parte de cateva momente mai incordate din cauza discutiilor cu un coleg/a sau cu un prieten/a. Reusesti totusi sa treci cu rapiditate peste acest incident. Pe seara se anunta musafiri.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Bananierul este numit in Orient "Arborele paradisului".

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Ce imbatraneste prima oara la un barbat?
- Nevasta...

› vrei mai mult