Ce idei bune de cadouri exista pentru baieti?

13 octombrie 2022, 07:49

Drona


Varsta adolescentei aduce cu ea schimbari importante in viata baietilor. Acestia isi dezvolta personalitatea si au noi interese, ceea ce inseamna ca alegerea unui cadou potrivit poate fi mai complicata decat in anii trecuti. Complicat, dar nu imposibil, avand in vedere diversitatea obiectelor pe care le vei descoperi in cele ce urmeaza.

1. Accesoriile inteligente, mereu in top!

De la ultimul model de smartphone aparut pe piata, la castile cele mai performante si pana la PC-urile ce functioneaza impecabil, tinerii sunt mereu informati cu privire la ultimele noutati aparute pe piata.

Tine cont de pasiunea lor pentru tehnologie si ofera-le un dispozitiv de ultima generatie, cum ar fi tableta pentru desenat Led Ligh A4 Ultra-Subtire. Aflati la varsta la care isi descopera aptitudinile, baietii vor fi entuziasmati de acest produs ce le stimuleaza latura artistica.

Stiai ca tableta sprijina utilizatorii in procesul de creatie si permite desenarea unor peisaje incantatoare? Ia o foaie si un pix si noteaza aceasta idee interesanta de cadouri pentru baieti.

tableta

Fie ca oferi un astfel de dar prietenului, copilului sau fratelui tau, o tableta pentru desenat este mereu o varianta optima.

2. Surprinde-i cu un Puzzle 3D!

Tot din categoria produselor ce pun indemanarea baietilor la incercare face parte si puzzle-ul 3D Model Roadster, ce intruneste calitatile unui cadou perfect. Esti constient deja de faptul ca baietii sunt entuziasmati de domeniul auto, iar un puzzle ce ilustreaza un model clasic de autovehicul se poate dovedi a fi cea mai buna idee.

Masina

Cu un numar de 437 de piese, puzzle-ul va necesita atentie si implicare, pentru a putea fi solutionat. Este vorba despre un dar captivant, ce aduce cu sine satisfactia lucrului facut chiar cu propriile maini. Odata ce a fost asamblat, rezultatul obtinut poate reprezenta un adevarat obiect de decor. Suna bine, nu-i asa?

3. Sac de box pentru baieti? O, da!

Sac de box

Orice baiat viseaza la un corp atletic, iar muschii nu se definesc stand pe canapea, ci facand exercitii fizice. Sacul de box se numara printre cadourile ideale pentru baietii energici, a caror hobby este sportul. Nu trebuie sa mearga la sala pentru a fi in cea mai buna forma, ci pot sa se antreneze acasa, utilizand sacul de box. Atunci cand urmeaza sa achizitionezi un cadou, ar fi bine sa te gandesti la sanatatea celui ce il va primi, iar acest dispozitiv este fix ceea ce trebuie. Atunci cand nu este utilizat, este compact si poate fi depozitat cu usurinta, fara a ocupa prea mult spatiu.

4. Opteaza pentru un kit pentru repararea bicicletelor!

Bicicleta, cel mai bun prieten al baietilor. Ar folosi acest mijloc de transport cu orice ocazie. Tocmai pentru ca este atat de des utilizata, bicicleta poate necesita uneori mici reparatii. Ia in calcul aceasta ipoteza si daruieste-le prorpiul kit pentru repararea bicicletelor.

Kit reparatie biciclete

Fie ca este vorba de o pana, de un surub desfacut sau de orice alta defectiune, cu un astfel de set de ustensile se pot rezolva toate micile defectiuni. Cu cat un baiat se ocupa mai mult de mecanica, cu atat va deveni mai priceput, iar abilitatile practice il vor ajuta pe tot parcursul vietii, nu doar atunci cand repara bicicleta.

5. Ce ai zice de..o drona?

Da, ai auzit bine! O drona pe post de cadou! Nu poti decat sa impresionezi cu un astfel de gadget ultra-modern. Drona UFO cu senzor de miscare se afla in topul preferintelor tinerilor, aspect deloc surprinzator, avand in vedere numeroasele functii cu care este prevazuta aceasta. Intoarcerea la 360 de grade, telecomanda de control si luminile LED sunt doar cateva din functiile dronei, fapt ce incanta adolescentii de toate varstele, in special pe baieti. Ce poate fi mai interesant decat sa surprinzi videoclipuri unice, de la mare inaltime?

Drona pentru baieti

Toate acestea fiind zise, sa alegi un cadouri de baieti nu ar trebui sa mai fie atat de dificil. Ia in vedere personalitatea sa, cat si hobby-urile sale si il vei putea impresiona cu adevarat. Un cadou memorabil, de care sa isi aminteasca cu drag mereu. Asta iti doresti sa ii oferi cu ocazia aniversarii sale. Visele pot deveni realitate, dar cum ar fi sa ii indeplinesti chiar tu una dintre dorinte? Mergi pe MindBlower pentru cadouri deosebite pentru baieti.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Toate vor merge bine pentru tine, mai ales in prima parte a zilei. Asadar, daca ai posibilitatea ai putea sa devansezi o parte din ce ti-ai propus si sa iti dedici restul timpului relaxarii! Poti sa-ti suni prietenii sa mai vorbesti cu ei, sa citesti o carte, sau de ce nu, sa vezi un film.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Monopol este atunci cand pe piata exista un singur producator sau vanzator al unui produs.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La un fotograf au venit mai multi chinezi pentru a se fotografia. Fotograful se gandi:
- De ce sa developez toate pozele daca seamana leit unul cu altul? O sa le dau aceeasi fotografie!.
Cand primeste fotografiile, un chinez ia o fotografie, se uita lung la ea si-i spune pozarului:
- Nu e fotografia mea.
- Cum nu e a ta? intreaba fotograful. Nu e fata ta?
- Fata e a mea, dar camasa nu.

› vrei mai mult