Ce e nou in ianuarie la Disney Channel si Disney Junior

21 decembrie 2021, 20:26

DISNEY CHANNEL

PREMIERA FILMULUI "MIXEAZA!"
Anul începe cu premiera filmului original Disney Channel "Mixeaza!" ce prezinta povestea unei adolescente indio-americane, Rhea, pasionata de mixaje muzicale ce includ elemente specifice culturii sale sud-asiatice. Viata ei se învarte în jurul grupului ei de prieteni format din Molly, Watson si Ginger, clubului ei de programare, restaurantului indian al familiei ei si familiei ei formate din tatal ei, Arvind, fratele mai mic Rohan si bunica ei, Asha.Mixeaza

Totul se schimba atunci cand se îndragosteste de aspirantul DJ Max, iar pasiunea ei de mult pierduta pentru muzica este reaprinsa. Rhea descopera ca are un dar natural de a crea beat-uri si a produce muzica, dar trebuie sa-si gaseasca curajul sa-si urmeze adevaratul talent interior.

 

Sambata, 1 ianuarie, de la 19:00

 

STATIA ANIMATIEI

În fiecare weekend, telespectatorii Disney Channel au parte de o selectie de episoade amuzante din îndragitele seriale: "Familia Greens la Oras", "Ciudateni" si "Baiat, Fata, Etc…"! Fiti pregatiti sa radeti cu pofta!

Din 8 ianuarie, în fiecare sambata si duminica de la 13:00.

 

CELE MAI ÎNDRAGITE SERIALE LA DISNEY CHANNEL

În fiecare zi de luni pana vineri, în jurul pranzului este difuzat un grupaj de episoade din cele mai vizionate seriale Disney Channel: "Miraculos: Buburuza si Motan Noir", "Bizaardvark", "Penny de la M.A.R.S.", "Ce Ciudat", "Ne vedem la Paris".

Din 10 ianuarie, de luni pana vineri, de la 11:00,

 

WEEKEND-URI CU "MEREU LA MIJLOC"

În dupa-amiezele de weekend, asezati-va comod pe canapea si încalziti-va la caldura unor povesti amuzante cu draguta si isteata Harley Diaz si familia ei! Harley navigheaza cu ingeniozitate si abilitati desavarsite de negociere apele agitate ale unei familii care are înca 6 copii, ea fiind copilului mijlociu.

Din 8 ianuarie, în fiecare sambata si duminica de la 17:00.

 

DISNEY JUNIOR

LA JOACA CU BLUE
În fiecare zi, de luni pana vineri, micutii telespectatori se distreaza cu Blue si sora sa, Bingo. Cele doua surori se folosesc de evenimentele obisnuite din viata familiei, pentru a nascoci jocuri neobisnuite. Împreuna cu parintii lor, iau astfel parte la tot soiul de întamplari nebunesti si mai ales amuzante!

Din 3 ianuarie, de luni pana vineri, de la 14:00.

 

PREMIERA SEZONULUI 3 AL SERIALULUI T.O.T.S.

Click si Zglobi au parte de aventuri pline de învataminte pentru cei mici în noul sezon ce debuteaza la Disney Junior pe 10 ianuarie. Click, un pinguin tenace si Zglobi, un flamingo plin de bunatate fac echipa în stagiu de pregatire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburatori învatacei trebuie sa îsi foloseasca din plin blandetea pentru a livra bebelusi de animale la familiile lor, peste tot pe glob.

Din 10 ianuarie, de luni pana vineri, de la 18:30

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL "PAIENJENELUL MARVEL SI PRIETENII LUI UIMITORI"

Micii telespectatori au din nou întalnire cu eroul lor Marvel preferat, Paienjenel, în noi episoade amuzante, din 24 ianuarie.

Paienjenelul Marvel si prietenii lui uimitori
Alaturi de prietenii sai, Fantoma- P
aianjen (Gwen Stacey) si Spin (Miles Morales), Paienjenel protejeaza cartierul de raufacatori si rezolva multe probleme. Ei învata ca lucrand în echipa, orice misiune este mai usoara si mai amuzanta.

Din 24 ianuarie, de luni pana vineri, de la 17:00

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Este o zi pe care o vei tine minte, deoarece trebuie sa acorzi o atentie deosebita familie. Rabdarea si calmul sunt esentiale pentru tine ca sa treci ziua cu bine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In anii 2000 unul din 10 oameni din lume traiau pe o insula.

› vrei mai mult

Bancul zilei

bula la scoala
profesoara il intreba:
-Bula ce ai mancat tu azi?
-Ceai
-Cat?
-Doua cani
A doua zi
-Bula ce ai mancat tu azi
-Ceai
-Ceai
-Cat?
-Doua cani
Urmatoare zi:
-Bula ce ai mancat tu azi?
-Friptura
-Cata?
-Doua cani

› vrei mai mult