Ce cadouri facem? Cele mai ieftine si haioase idei pentru cadouri

26 februarie 2016, 13:59

Sa cumperi un cadou se poate dovedi o treaba extrem de dificila. Fie esti presat de timp, fie de lipsa banilor iar misiunea se dovedeste aproape imposibila cand persoana careia doresti sa-i faci cadoul respectiv iti este apropiata. Nu uita: "gestul conteaza". Noi iti venim in ajutor cu cateva idei de cadouri ieftine si haioase.

1. Un print
Ce cadouri facem? Cele mai ieftine si haioase idei pentru cadouriPrietenul tau/ prietena ta/ sora ta/ fratele tau sigur au un personaj preferat, un actor, o cantareata, o trupa, un film. Alege o imagine cu preferatul/preferata celui caraui vrei sa-l(o) cadorisesti, cumpara un tricou alb/negru, mergi la un centru de printat si voila: ai un cadou personalizat. Daca bugetul tau e limitat, poti face cadou un poster mai mare cu preferatul/preferata celor dragi.

2. Un pulover/ un tricou
Ce cadouri facem? Cele mai ieftine si haioase idei pentru cadouriCe e mai versatil ca un pulover sau un tricou? Nimic, iti spunem noi! Poti alege un tricou/ pulover cu mesaj simpatic sau, ca sa fii sigur alege culori si imprimeuri simple in culori neutre. Le gasesti peste tot, nu sunt foarte scumpe si satisfac orice pretentios. Inca un cadou cu care nu vei gresi.

3. Husa de telefon
Ce cadouri facem? Cele mai ieftine si haioase idei pentru cadouriCei dragi tie se vor bucura cand vor primi o carcasa haioasa sau rezistenta pentru a-si personaliza sau proteja telefonul. Daca esti talentat, poti lua o husa simpla si o poti accesoriza cu abtibilduri colorate.

4. O carte
Ce cadouri facem? Cele mai ieftine si haioase idei pentru cadouriDa, cartile pot fi un cadou reusit, dar o sa te gandesti: daca are deja cartea asta, daca nu ii place autorul, daca nu ii place subiectul etc. Noi te sfatuim sa tii cont de preferintele celui caruia ii faci cadoul, dar si de noutatile de pe piata.

5. Sosete amuzante
Ce cadouri facem? Cele mai ieftine si haioase idei pentru cadouriToata lumea are nevoie de ciorapi si nimeni nu poate avea suficiente perechi. Gasesti o mare varietate de sosete haioase cu diverse imprimeuri si in toate culorile curcubeului in toate magazinele.

Tu ce cadouri faci? Ai si alte sugestii? Lasa-ne un comentariu!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


In aceasta zi o sa descoperi ca poti face lucruri pe care nu credeai ca le poti face. Daca vei participa la o competitie intre prieteni, ai mari sanse sa te clasezi pe podium pentru ca esti plin/a de ambitie! Din fericire, seara vei avea ocazia sa te relaxezi cu adevarat.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pasarea Phoenix este cea mai importanta pasare din mitul chinezesc, reprezentand puterea feminina a imparatesei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

un arab intr-un tren de americani zice:
-toata lumea,toata lumea sare acum cu mine

› vrei mai mult