Ce ar trebui sa iei in considerare atunci cand alegi gel unghii

15 martie 2023, 10:36

gel unghii

În modelarea clasicã cu gel, sistemul cu 3 straturi este cel mai utilizat. Constã dintr-un gel adeziv, un gel de construcție și un gel de etanșare/finiș. Toate cele trei faze sunt întãrite în mod repetat sub lampa UV/LED. Nu existã limite pentru posibilitãțile diferitelor modele. Natural, franțuzesc, baby boomer sau o acoperire complet coloratã, totul este posibil. Așa-numitul gel unghii monofazic combinã gelul adeziv și gelul de acumulare. Aici nu sunt necesare douã produse diferite, dar gelul monofazat este aplicat mai întâi ca strat subțire (înlocuitor pentru gelul adeziv menționat mai sus), întãrit și apoi utilizat din nou pentru modelare. Nici aici nu existã limite pentru culorile și modelele ulterioare. Gelul poliacrilic este un hibrid și combinã ambele sisteme fiind un amestec de gel și rãșinã acrilicã. Flexibilitatea unui gel și duritatea acrilului promit o aderențã foarte mare.

Gel unghii – Variante, culori și design


Cu setul de pornire, poți afla cu ușurințã avantajele acestui sistem și apoi te poți inspira din gama extinsã de vopsele din magazinul online. Gelul unghii UV este un gel foarte subțire și se aplicã pe unghiile naturale precum oja și apoi se întãrește cu o lampã UV/LED. Gelpolish este disponibil în multe variante diferite. Este un sistem absolut prietenos pentru începãtoare. Unghiile se mențin frumoase pânã la 14 zile. Gelurile de culoare și design sunt minunate și potrivite pentru efecte grozave. Nu conteazã dacã este un roșu clasic, un roz delicat sau ceva cu sclipici. Nu existã limite pentru culori și design. Doar lasã-ți imaginația sã zboare.

Tendința unghiilor cu gel unghii se caracterizeazã prin eleganța sa simplã: tonurile nude delicate de la roz la crem sau bej cald, evocã mâini minunat îngrijite fãrã efort. Când vine vorba de forma si lungimea unghiilor, practic totul este deschis și le poți varia în funcție de starea ta. Dacã vrei un rezultat cât mai natural posibil, atunci bineînțeles ar trebui sã-ți frezezi unghiile cu gel, scurte și rotunde. Unghiile în tendințe vin în toate formele și în tonuri nude. Factorul decisiv aici este un kit unghii cu gel, deoarece cu el obții ceva din manichiurã pentru mai mult timp.  

Gel unghii – Ce ar trebui sã faci?


Unghiile cu gel sunt artificiale în comparație cu unghiile naturale, dar pun mult mai puțin stres pe unghiile tale decât acrilul și dureazã mult mai mult decât oja obișnuitã. Diferența fațã de oja normalã este cã unghiile cu gel au o consistențã diferitã: sunt mult mai vâscoase și au o acoperire mai bunã. Din acest motiv, gelul de unghii este adesea uscat cu o lampã UV pentru a accelera procesul de uscare. Gelul pentru unghii se aplicã întotdeauna în trei straturi - douã straturi de culoare și un strat superior de etanșare. Chiar dacã unghiile cu gel sunt alternativa mai sãnãtoasã la unghiile acrilice, ele totuși fac rãu unghiilor, dacã sunt purtate pe termen lung. Unghia naturalã devine mai subțire și mai fragilã în timp, iar cuticulele se usucã și crapã. Unghiile artificiale sunt, de asemenea, mai greu de curãțat, iar bacteriile și germenii se pot acumula. Dupã îndepãrtare, unghiile ar trebui lãsate sã respire, deoarece, acest lucru le permite sã se regenereze și sã-și reconstruiascã stratul de keratinã. Dacã totuși vrei sã-ți protejezi unghiile dar sã ai și manichiura perfecta, atunci scufundã-te în lumea gel couture și gãsește-ți nuanța potrivitã de gel unghii.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe 3 aprilie 1973 se efectueaza primul apel cu un telefon mobil, Dr. Martin Cooper de la Motorola, in timp ce se deplasa pe o strada din New York, efectueaza o convorbire cu Dr. Joel S. Engel, seful directiei de cercetare de la AT&T Bell Labs, fiind prima convorbire cu un telefon mobil. Era vorba de un telefon Motorola DynaTAC.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ca sa-si stapaneasca lerul in timpul anului, Hrusca ia calmante, dar de Craciun da jos cenzura

› vrei mai mult