Cate intamplari, atatea prietenii - Episod special din Craig si dumbrava, la Cartoon Network!

1 februarie 2022, 11:18

Incepand de luni, 7 februarie 2022, ora 14:40, Cartoon Network va difuza un episod special din Craig si dumbrava. Episodul este format din 5 parti. De asemenea, copiii se vor bucura de o serie de episoade din sezoanele vechi, numita „Prietenii dumbravii”.

Craig si dumbrava

Craig si prietenii sai vor fi alaturi de cei mici într-un episod special, format din 5 parti. Episodul se numeste „Captureaza steagul” si reprezinta finalul sezonului 3.

În prima parte a episodului special, din cauza unor circumstante misterioase, apar probleme la Copacul Harjoana. Craig încearca sa salveze situatia.

 

Totodata, pentru cei ce au urmarit cu drag serialul, Cartoon Network le-a pregatit episoade din sezoanele vechi. Astfel, cine-i trist ca sezonul 3 se încheie va putea urmari, dupa, momentele „Prietenii dumbravii”.

 

Despre Craig si dumbrava

Seria originala Cartoon Network, Craig si dumbrava, urmareste aventurile lui Craig si ale celor mai buni prieteni ai sai, Kelsey si JP. Cei trei ajung pe un taram salbatic numit Dumbrava – un loc plin de actiune si povesti uluitoare, în care triburi conduse de copii domnesc peste forturi din copaci si rampe pentru biciclete, alcatuind o întreaga societate.

 

Fiecare episod le gaseste pe cele trei personaje aventurandu-se în zone neexplorate ale dumbravii, întalnind noi „Copii ai dumbravii”, fie pur si simplu au probleme de rezolvat între ei.

 

Episodul special va fi difuzat luni, 7 februarie de la 14:40.

Episoadele din sezoanele anterioare vor fi difuzate zilnic, începand cu 14:40.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Ziua de azi va fi pentru tine o zi de relaxare. Nimic nu iti va strica echilibrul interior.

› vrei zodia ta

Cultura generala

CD-ul a fost inventat de "Philips si Sony" la inceputul anilor 1980. Iar in 1982 cele doua companii au definitivat standardul actualelor CD-uri dupa o intelegere intre ele.

› vrei mai mult

Bancul zilei

stiti care e culmea dormitului?Sa te culci la unu si sa te trezesti la altul!!

› vrei mai mult