Cartoon Network va lansa al saselea sezon din "Uimitoarea lume a lui Gumball"

6 septembrie 2018, 12:41

Uimitoarea lume a lui Gumball

 Cartoon Network va lansa cel de al saselea sezon al animatiei "Uimitoarea lume a lui Gumball”, contribuind astfel la consolidarea succesului comediilor sale, dar si la performanta serialului de pana acum. Produs in Marea Britanie si Germania, animatia a urcat in topul preferintelor copiilor si famiilor din toata lumea inca din momentul lansarii, din 2010.
 

"Uimitoarea lume a lui Gumball” a fost premiata de zeci de ori pana in prezent, printre aceste distinctii numarandu-se sase premii BAFTA si unul Emmy®. Sezonul sase este programat spre difuzare din 10 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 17.55.
 

"Uimitoarea lume a lui Gumball” combina ingenios actiunea live cu animatii 2D si 3D siurmareste aventurile familiei Watterson. Gumball, o pisica albastra, alaturi de familia sa si de prietenul sau Darwin, un pestisor de aur, cutreiera si exploreaza neobisnuitul oras Elmore. Serialul este creat de catre Ben Bocquelet, producator executiv este Sarah Fell, iar regizor este Mic Graves.

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In urma exploziilor solare sunt expulzate in spatiu particule puternic incarcate energetic. Cand acestea intersecteaza orbita Pamantului si interactioneaza cu gazele atmosferice se formeaza aurorele Boreale sau Australe.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce e mic si negru si are doua puncte albe?
Un purice cu vata in urechi.

› vrei mai mult