Cartoon Network prezinta noul val de creatori de continut pentru copii

13 martie 2018, 14:46

Cartoon Network prezinta noul val de creatori de continut pentru copii


Cartoon Network anunta noul val de artisti care va crea continut ce reflecta preocuparile copiilor din ziua de azi si, totodata, anunta lansarea unui continut consistent de televiziune

 

Cartoon Network anunta lansarea unui continut impresionant realizat de noul val de creatori care au dezvoltat scenarii ce reflecta preocuparile copiilor din ziua de azi. Reteaua, care se bucura de un succes remarcabil pe toate platformele, adauga in portofoliul sau mai mult de treizeci de jocuri si aplicatii noi ce vor fi disponibile pe platformele mobile si pe web. Toate acestea se alatura unui portofoliu ce numara peste 200 de milioane de descarcari in intreaga lume si care include acum serii de podcast si experiente noi de realitate virtuala si augmentata.

 

Cunoscut pentru scenariile impecabile, Cartoon Network introduce publicului sau o noua generatie de seriale: misterioasa si magica aventura creata de Owen Dennis, Infinity Train, si comedia latino-americana Victor and Valentino, creata de Diego Molano.

 

Aceste seriale se vor alatura productiilor ce vor avea premiera anul acesta la Cartoon Network, printre care Apple & Onion, serial creat de George Gendi; Craig of The Creek, realizat de Matt Burnett si Ben Levin; Summer Camp Island, realizat deJulia Pott si Unikitty!, noul serial produs de Warner Bros. Animation, care se bazeaza pe indragitul personaj din filmul Marea aventura LEGO, serial ce are premiera la Cartoon Network, pe 26 martie.

 

Intotdeauna a fost in ADN-ul nostru sa apreciem copiii pentru ceea ce sunt ei si sa construim lumi, povesti si personaje pentru ei”, a declarat Christina Miller, presedinte Cartoon Network, Adult Swimsi Boomerang. „Acest moment este unul deosebit de interesant pentru ca noul val de talente aduce in mod natural profunzime si interactivitate in scenarii. Este o potrivire perfecta pentru publicul nostru.”, a mai adaugat aceasta.

 

Cartoon Network continua se inregistreze cresteri in ceea ce priveste timpului petrecut de copii pe platformele video si platformele de jocuri, caci cei mici se bucura de continutul nostru pe o gama larga de platforme”, a declarat Donna Speciale, presedintele de vanzari alTurner. „Cea mai buna modalitate prin care brandurile noastre pot sa-i implice pe fani este printr-o abordare care sa inglobeze aceste spatii relevante”, a completat aceasta.


In 2018 si 2019, cele mai importante lansari pe platformele Cartoon Network includ:

 

SERIALE NOI

 

  • Apple & Onion – Apple si Onion, personajele eponime ale celei mai noi comedii Cartoon Network, serie creata de George Gendi, isi vor face debutul la Cartoon Network anul acesta. Serialul ne prezinta doi buni prieteni care au decis sa isi paraseasca orasele natale pentru a trai si experimenta viata intr-un oras mare.

 

  • Craig of the CreekCreat de Matt Burnett si Ben Levin, care au fost nominalizati de trei ori la premiile Emmy pentru serialul Steven Univers, serialul Craig of the Creek il urmeaza pe Craig in timp ce ii conduce pe cei mai buni prieteni, J.P. si Kelsey, in calatorii comice, transformand dupa-amiezele de zi cu zi in expeditii palpitante intr-un univers imaginar.

 

  • Infinity TrainCu un sprijin remarcabil din partea fanilor, miniseria creata in cadrul Programului Artistilor Cartoon Network, aceasta aventura misterioasa creata de Owen Dennis, urmareste povestea lui Tulip, o tanara fata, care incearca sa-si gaseasca drumul spre casa in timp ce se afla intr-un tren plin de luni infinite. Infinity Train va debuta in 2019.

 

  • Summer Camp Island – Aceast serial plin de imaginatie are la baza seria originala Cartoon Network creata de Julia Pott. Summer Camp Islandva dezvalui misterele pe careOscar si cel mai bun prieten al sau, Hedgehog, le vor descoperi in timpul unei tabere de vara magica. Dupa ce s-a lansat cu succes in cadrul Festivalului de Film Sundance, serialul se va lansa la Cartoon Network in decembrie 2018.

 

  • Victor and Valentino – Creata de Diego Molano, aceasta comedie plina de aventuri supranaturale urmareste povestea a doi frati care isi petrec vacanta de vara la bunica lor, in Monte Macabre, un oras mic si misterios, unde miturile si legendele latino-americane prind viata. Serialul Victor and Valentino va putea fi urarit la Cartoon Network anul acesta.

 

EPISOADE NOI

 

  • Sa-nceapa aventura – Cartoon Network si Mojang isi extind parteneriatul cu un episod original Minecraft care va avea premiera vara aceasta. in episodul special numit „Diamonds and Lemons” ii vom putea urma pe Finn si prietenii sai in timp ce sapa in cautarea de comori si sa confrunta inamici. Pe parcursul acestui episod, personajele se confrunta cu esecuri si triumfuri intr-o viziune fantastica a taramului Ooo. Serialul este creat de Pendleton Ward si il are ca producator executiv pe Adam Muto.

 

  • Ben 10Cu unda verde pentru cel de-al treilea sezon, Ben, verisoara Gwen si bunicul Max sunt pregatiti de actiune plina de transformari epice, extraterestrii si inamici nemaivazuti si vehicule cu consum mare de energie care aduc vremea eroilor intr-o viteza accelerata. Noile episoade vor prezenta un extraterestru nou care va incerca sa invadeze lumea lui Ben – Shock Rock, el va lupta sa cucereasca lumea si sa secatuiasca planeta de energie si resurse. Ben 10 este produs in Studiourile Cartoon Network de catre Man of Action Entertainment.

 

  • OK K.O.! Sa fim eroiCu un joc video pentru consola si unda verde pentru cel de-al doilea sezon, K.O. are parte de aventuri noi, caci o multime de amentintari si raufacatori apar la orizont. Eroi surpriza isi vor face debutul in noile episoade si, impreuna cu personajele cunoscute, vor duce actiunea, comedia si rasul la un alt nivel. Serialul este creat de Ian Jones-Quartey.

 

  • Steven Univers – Creat de Rebecca Sugar, serialul nominalizat de trei ori la premiile Emmy si de doua ori la premiile GLAAD, se intoarce anul acesta cu povesti noi pline de actiune. Mizele sunt tot mai mari pentru Steven si nestematele de cristal, caci trebuie sa faca fata unor batalii interne si externe mai intense decat au avut parte pana acum. Primele episoade vor fi disponibile in luna iulie.

 

  • Uimitoarea lume a lui GumballSezonul sase al serialului castigator al unui premiu BAFTA vine din Studiourile Cartoon Network EMEA cu episoade noi de Halloween, dar si cu un episod plin cu muzica si dans. Serialul va continua aventurile lui Gumball – o pisica albastra plina de energie si neinfricata – si ale familiei sale, familia Watterson.

 

  • Fetitele PowerpuffPentru ca se concentreaza pe puterea fetelor, acest brand iconic a devenit o sursa de inspiratie pentru fetele si tinerele femei inca de la lansare, din noiembrie 1998.Douazeci de ani mai tarziu, aniversarea aduce lansarea globala de episoade noi, evenimenete si produse care vor continua si in anul 2019. A patra sora, Bliss, se va intoarce de asemenea pe parcursul acestui an intr-un episod special.

 

  • Haideti, tinari titani! – Robin, Starfire, Raven, Beast Boy si Cyborg se vor debuta in film pe 27 iulie, dar, de asemenea, se vor intoarce si cu episoade noi la Cartoon Network. Produs in studiourile Warner Bros. Animation, sezonul cinci a fost nominalizat la premiile Emmy, iar episoade noi din acest sezon vor avea premiera in luna iulie.

 

  • Unikitty!Produs de Warner Bros. Animation si bazat pe personajul indragit din filmul Marea aventura LEGO, aceasta serie va debuta la Cartoon Network pe 26 martie.

 

  • Aventurile fratilor ursiCu unda verde pentru cel de-al patrulea sezon, serialul castigator al premiilor BAFTA si Annie Award este creat de Daniel Chong se intoarce cu aventuri ambitioase si pui de ursi adorabili. Pe parcursul noilor episoade, cei trei frati ursi vor face fata unor evadari spectaculoase. Noile episoade vor fi disponibile din luna iunie si cuprind povesti de Craciun, dar si o jumatate de ora de povesti infricosatoare de Halloween, dar si povesti de la nunta, unde ursii trebuie sa il salveze pe cavalerul de onoare.

 

Pe parcursul acestui an, la Cartoon Network vor fi disponibile si episoade noi din indragitele seriale Forbidabilele Magisabii si Clarence.

 

EXPERIENTE DIGITALE

 

Cartoon Network le va oferi fanilor experiente digitale pe platformele mobile si web, dar si pe platformele de streaming, unde fanii vor avea ocazia sa interactioneze cu seriale ca Sa-nceapa aventura, Ben 10, O.K. K.O.! Sa fim eroi!, Steven Univers si Aventurile fratilor ursi, alaturi de alte seriale care urmeaza sa fie anuntate pe parcursul anului.

 

  • Bloons Adventure Time TDDezvoltat de Ninja Kiwi si bazat pe franciza de succes Bloons Tower Defense, Bloons Adventure Time TD prezinta hoardele Bloon care invadeaza taramul Ooo!. Finn si Jake vor avea nevoie de mult ajutor pentru a-i opri. Jucatorii vor avea posibilitatea sa recruteze personajele Sa-nceapa avenura preferate, printre care Printesa Gumita, Marceline, imparatul Ghetii si multi altii, dar si maimutele din franciza Bloons TD, caci ele calatoresc din regat in regat. Jocul va fi disponibil din aceasta vara.

 

  • Ben 10 Alien ExperienceBazat pe extraterestrii Ben 10 din sezonul doi si pe o sinergie cu noile figurinele Playmates Toys, aceasta aplicatie actualizata si imbunatatita cu noi jocuri, nivele si inamici aduce realitate augmentata ce le va perimite fanilor sa devina Ben in mediul lor. Jucatorii vor putea folosi camera foto pentru a se transforma in si mai multi extraterestrii decat o puteau face pana acum. Ben 10 Alien Experience este un joc gratuit ce va fi dispomibil pentru toate sistemele de operare mobile din luna august.

 

  • The Steven Universe Podcast – Cu zece noi episoade ce vor fi lansate ca parte a volumului trei (album ce va fi lansat in iulie), The Steven Universe Podcast va continua o explorare mai detaliata a oamenilor si locurilor din lumea Steven Univers. Fiecare episod va include imagini din spatele camerelor de filmat unde vor fi prezentate personajele si locurile din indragita serie animata.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Aceasta zi poate deveni foarte eficienta pentru tine, daca ai destula rabdare si tenacitate. S-ar putea ca acest lucru sa iti dea multe batai de cap, deoarece stai cam prost la acest capitol. Tot ce trebuie sa faci este sa te concentrezi si sa te focusezi doar asupra acestui lucru, sa nu te pierzi cu firea.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Castelul Frumoasei din Padurea Adormita este o copie a castelui Neuschwanstein din Bavaria - Germania.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Era odata un orb , un surd si un ciung !!
Chiorul : Bah , eu vad ceva in zare !
Surdul : Bah, parca aud si eu ceva !!
Ciungul : Bah, hai sa fugim !!!!

› vrei mai mult