Cartoon Network marcheaza "Ziua Internationala a Fetelor" printr-o serie de clipuri cu supereroine

7 octombrie 2020, 17:24

DC Super Hero Girls

Copiii, fete sau baieti, sunt egali in familie, dar realitatea a dovedit ca este nevoie de implicarea noastra, a tuturor, pentru a asigura egalitate de sanse fetelor si in societate. De aceea, Organizatia Natiunilor Unite (ONU) a declarat 11 octombrie "Ziua Internationala a Fetelor" pentru a recunoaste drepturile fetelor si provocarile cu care se confrunta la nivel global. Cartoon Network sarbatoreste aceasta zi speciala pentru fetele din toata lumea si in Romania printr-un Girl Take Over pe
canalul de YouTube Cartoon Network Romania in intervalul 11-18 octombrie. in aceasta perioada vor fi postate clipuri cu eroine Cartoon Network care le dau incredere tinerelor fete prin principiile si valorile pe care le promoveaza si le apara. Creatii mult indragite, precum Unikitty, DC Super Hero Girls sau Fetitele Powerpuff le vor reaminti fetelor de curaj si incredere in sine, prietenie, viziune si alte repere importante.

Unikitty

Unikitty, personajul Lego care intruchipeaza combinatia dintre o pisicuta si un unicorn, debordeaza de energie si de optimism, in timp ce Wonder Woman, Supergirl, Batgirl, Bumblebee, Zatanna si Green Lantern, versiunile adolescentine ale eroinelor DC, isi impart timpul intre viata cotidiana si salvatul lumii de diferite pericole. Fetitele Powerpuff li se alatura si intregesc trupa de supereroine Cartoon Network care reprezinta modele demne de urmat, fie individual sau in echipa. 

Avem ocazia sa celebram impreuna aceasta zi speciala si sa le transmitem un mesaj important fetelor din Romania, care trebuie sa stie ca le sutinem si luptam pentru sansa lor de a-si atinge potentialul cel mai inalt in plan personal si profesional. Cartoon Network a creat cadre dedicate pentru Facebook, cu personajele amintite, pe care oricine le poate adauga imaginii de profil, confirmand ca este parinte de fata si ca sustine "Ziua Internationala a Fetelor". 

Eroinele Cartoon Network pot fi intalnite si la TV. Unikitty de luni pana vineri, de la 14:05, iar DC Super Hero Girls in aceleasi zile, de la 15:55.

Fetitele Powerpuff

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un fapt inedit s-a intamplat la Cupa Mondiala in anul 2006. Elvetia a fost eliminata in optimi fara sa primeasca gol in toate meciurile - 3 in grupe si unul in optimi (a fost eliminata in optimi de Ucraina la loviturile de departajare 0-3).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un ardelean ce calatorea cu trenul pentru prima oara, da sa intre in wc-ul de la un capat al vagonului. Cum deschide usa se zareste in oglinda si zice:
"No, pardon, no!" Se adreseaza dupa un timp nasului rugandu-l sa elibereze wc-ul ca sa-l poata folosi si el. Nasul deschide usa wc-ului cu cheia sa speciala, si se zareste si el in oglinda, dupa care spune:
- Imi pare rau bade, dar nu-l pot da afara pe dinsul, ca-i CEFERIST de-al nostru!!!

› vrei mai mult