Cartoon Network lanseaza un nou serial, ''OK K.O! Sa fim eroi!''

10 noiembrie 2017, 08:47

Cartoon Network a lansat saptamana aceasta serialul ''OK K.O! Sa fim eroi!''. Creat de Ian Jones-Quartey si produs de Studiourile Cartoon Network, animatia urmareste faptele eroice ale lui K.O., un copil de un optimism incurabil, care incearca sa faca tot ce ii sta in putere ca sa treaca peste toate provocarile care ii apar in cale, in universul dinamic, plin de roboti, in care traieste.

 

OK K.O! Sa fim eroi!

 

Pentru a ajuta la construirea acestei lumi foarte dezvoltate, Cartoon Network a deschis usa comunitatilor de jocuri online, pentru a crea continut personalizat atat pentru televiziune, cat si pentru mediul online. Asadar, anul trecut, in cadrul unui Game Jam, o intalnire a specialistilor in jocuri online, dezvoltatorii independenti si-au creat propriile jocuri avand la baza mai multe personaje. Tot aici, studentii au fost invitati sa creeze scurtmetraje de 15 secunde. Simultan, a fost lansat un joc mobil autonom, intitulat “OK K.O! Lakewood Plaza Turbo!”, bazat pe scurtmetrajul lui Jones-Quartey, cu acelasi nume.

 

"Aceasta lansare combinata, de joc si animatie, marcheaza apogeul unui proces unic de dezvoltare multi-media", a declarat Rob Sorcher, chief content officer pentru Cartoon Network. "Rezultatul este o intreaga lume conectata, care ofera un sentiment de satisfactie pentru fani. Pentru mine, jocurile video si animatia au multe in comun si distractia este scopul principal. OK K.O.! este o lume inspirata de jocuri video, exprimata prin animatie, dar mai ales un loc de joaca aventuros, cu eroi care lupta impotriva robotilor ", a adaugat Sorcher.

 

Serialul ''OK K.O! Sa fim eroi!” poate fi urmarit in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 17.10, la Cartoon Network.

 

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Este o zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales cu prietenii. Capacitatea de comunicare este excelenta si te va ajuta sa legi cu usurinta noi prietenii. Totusi, e bine sa nu iei decizii importante de unul singur.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Traian a declansat razboaiele daco-romane pentru ca dacii devenisera o amenintare pentru romani, dar si pentru ca Dacia era un teritoriu plin cu bogatii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se intalnesc doua prietene:
- Fata, ce te-ai ingrasat!
- Sa ma fi vazut acum 2 luni, eram si mai grasa!... Aratam asa, ca tine!

› vrei mai mult