Cartoon Network lanseaza noi sezoane din "Uimitoarea lume a lui Gumball"

2 iunie 2014, 17:31

Cartoon Network EMEA anunta începerea productiei sezoanelor patru si cinci din seria animata Uimitoarea lume a lui Gumball, cea mai de succes comedie a canalului. Produsa în Marea Britanie si având în centru familia, comedia ruleaza în 126 de tari si a devenit un succes la nivel mondial înca din 2010, anul în care a fost lansata.

Cartoon Network EMEA a comandat 40 de episoade a câte 22 de minute fiecare, pentru sezoanele patru si cinci ale show-ului, care, pâna în prezent, a obtinut 24 de premii internationale, inclusiv cinci premii BAFTA. Productia va începe luna aceasta la studiourile Cartoon Network EMEA din Londra, iar noile episoade vor fi difuzate începând cu 2015.
GumballSerialul Uimitoarea lume a lui Gumball combina ingenios actiunea live cu animatii 2D si 3D si ilustreaza aventurile unei pisici albastre – Gumball – si a deosebitei sale familii Watterson. Seria este creata de catre Ben Bocquelet, producator executiv este Sarah Fell, iar regizor este Mic Graves.

Serialul a ajuns la 36,5 milioane de telespectatori în primetime, în Europa Centrala si de Est si în Africa, între lunile ianuarie si martie 2014, plasându-se în top cinci în opt din unsprezece tari.* În Marea Britanie, Uimitoarea lume a lui Gumball a urcat constant în topul serialelor Cartoon Network, ajungând la peste 3,4 milioane de telespectatori în prima parte a acestui an.**  

Patricia Hidalgo, Senior Vice President, Chief Content & Creative officer kids, Turner Broadcasting System EMEA, e de parere ca: „Uimitoarea lume a lui Gumball este una dintre putinele comedii animate de familie pentru copii, care ofera o perspectiva calda si ireala vietii de zi cu zi, într-un mod în care copiii si familia lor se pot regasi. Povestile amuzante ale lui Gumball, minunatele personaje si stilul vizual unic continua sa rezoneze puternic cu publicul. Cu doua sezoane care s-au lansat în 126 de tari si un al treilea sezon care va începe sa ruleze în întreaga lume, suntem extrem de mândri ca putem sa realizam înca doua noi sezoane în studiourile CN aici, în Marea Britanie, sezoane care sigur se vor adauga acestui mare succes.”   

Ben Bocquelet, creatorul seriei Uimitoarea lume a lui Gumball, a adaugat: „Astept cu nerabdare sa lucrez alaturi de echipa pentru înca doua sezoane. Avem planuri mari, pregatim noi episoade. As vrea sa multumesc echipei Cartoon Network pentru ca sustine cu adevarat animatiile si artistii.”  

Uimitoarea lume a lui Gumball urmareste aventurile familiei Watterson. Gumball, alaturi de familia si de prietenul sau Darwin, un pestisor de aur, cutreiera si exploreaza neobisnuitul oras Elmore. 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Azi ai chef de citit, sa fii la curent cu noutatile, vei avea si vesti bune. In dragoste totul descurge asa cum iti doresti.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai rapid lucru din Univers este lumina care calatoreste cu 300.000 de km pe secunda.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un grup de crestini se plimba prin padure.
La un momentdat unul dintre ei se rataceste si cautand drumul spre ceilalti se intalneste cu un urs mare si fioros.
Apoi incepe sa se roage urland la cer:
- Doamne, da ursului acestuia ganduri pasnice ...
La care ursul isi incruciseaza labele si zice:
- Doamne, binecuvanteaza aceasta masa.

› vrei mai mult