Cartoon Network lanseaza aplicatia CN Anything

18 februarie 2016, 09:35

Cartoon Network lanseaza o noua aplicatie special gandita pentru tablete si dispozitive smartphone. Cartoon Network Anything ofera un flux de continut nou-nout, creat exclusiv pentru fanii CN, pentru ca ei sa se bucure pe tablete si pe telefoanele mobile, de interactiunea cu personajele din serialele lor preferate, asa cum nu au mai facut-o pana acum. Aplicatia poate fi descarcata gratuit, cautand Cartoon Network Anything in app store.

 
Cartoon Network lanseaza aplicatia CN Anything

 

Posted by Clopotel.ro on Wednesday, 17 February 2016


 
Cartoon Network Anything este locul unde selectia de jocuri, activitati, trivia si continut video este in continua crestere si in continua schimbare. Gaseste diferentele, coloreaza personaje, fa teste, construieste personaje sau urmareste pur si simplu cele mai noi videoclipuri.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Esti intr-o perioada mai dificila, mai ales din punct de vedere sentimental. Daca esti implicat/a intr-o relatie invata sa fii mai receptiv/a fata de partener/a! Altfel, asteapta-te sa primesti multe reprosuri din partea lui/ei!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cuibul (fagurii) construit de viespi este din lemn maruntit, un fel de hartie mai groasa. Viespea aduna lemnul de pe placi sau copaci carora li s-a rupt scoarta dintr-un motiv sau altul. Aceasta scoarta o maruntesc cu falcile lor si o umezesc in timp ce merg inspre cuib. In schimb, la albine, fagurii sunt plamaditi din ceara. In fagurele viespilor nu vei gasi miere, pentru ca viespea nu face miere.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Vine sotul acasa si o intraba pe nevasta:
-Daca as castiga un premiu la loto ce ai face?
- As lua jumatate din bani si as fugi.
- Bine , am castigat 12 dolari , ia 6 si carate!

› vrei mai mult