Cartoon Network lanseaza BMO Snaps, cea mai noua aplicatie "Sa-nceapa aventura"!

11 decembrie 2015, 10:18

Foloseste camera foto a lui BMO pentru a fotografia personajele preferate

Disponibila pentru dispozitivele iOS începand de astazi

Cartoon Network a lansat o noua aplicatie „Sa-nceapa aventura”, BMO Snaps. Aici, utilizatorii il vor ghida pe BMO sa o ajute pe Printesa Gumita în construirea unei enciclopedii holografice (holopedia) despre istoria taramului Ooo si a locuitorilor acestuia.
BMO SnapsJocul BMO Snaps incepe cu un accident de la fabrica de holograme, unde o suvita din parul Printesei Gumita se prinde in masinaria care produce hologramele. Astfel, aparatul se defecteaza si incepe sa duplicheze hologramele care se raspandesc prin taramul Ooo, facand o multime de nazbatii si starnind confuzie. Printesa Gumita isi da seama ca singura modalitate de a opri haosul este sa fotografieze hologramele si sa ii trimita aceste fotografii lui BMO care va porni intr-o „vanatoare foto” in cautarea personajelor „Sa-nceapa aventura”, pentru a restabili ordinea.  
Cartoon Network lanseaza BMO Snaps, cea mai noua aplicatie "Sa-nceapa aventura”!Aplicatia pune la dispozitia utilizatorilor si un stand foto, unde acestia isi pot decora fotografiile cu desene „Sa-nceapa aventura” pe care le-au descoperit in joc. Aceste fotografii pot fi salvate pe dispozitivele utilizatorilor si distribuite pe platformele lor sociale.
Cartoon Network lanseaza BMO Snaps, cea mai noua aplicatie "Sa-nceapa aventura”!Creata de Pendleton Ward si produsa in Studiourile Cartoon Network, seria „Sa-nceapa aventura” este deja la al saselea sezon in Europa, Orientul Mijlociu si Africa. In Romania, serialul „Sa-nceapa aventura” poate fi urmarit de luni pana vineri, de la 19:20.

Aplicatia BMO Snaps va fi disponibila in iTunes incepand astazi.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi vei primi laude de la toata lumea si te vei intreba daca nu cumva esti din alt film. Relaxeaza-te si bucura-te de moment, le meriti!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Duelarea era legala in Paraguai atata timp cat amandoi erau donatori de sange.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un miriapod si o miriapodita. Miriapodul, timid, cu privirea in pamint ii spune miriapoditei:
- Stii, mie imi cam place de tine !
Miriapodita, rosind, raspunde :
- Si mie imi cam place de tine !
Si s-au luat de mina, si s-au luat de mina, si s-au luat de mina, si s-au luat de mina...

› vrei mai mult