Cartoon Network lanseaza "Aventurile bravului print Ivandoe", un nou serial original

17 ianuarie 2018, 08:43

Cartoon Network a anuntat lansarea unui nou serial de comedie, “Aventurile bravului print Ivandoe”. Noua animatie va putea fi urmarita incepand de luni, 22 ianuarie, de la ora 17.35. Serialul care va avea 10 episoade a cate 3 minute urmareste aventurile tanarului print al padurii, Ivandoe, si ale prietenului sau, Bert. Ivandoe incepe o aventura epica, descoperind zone noi si misterioase ale padurii, precum si o serie de creaturi ciudate de-a lungul drumului.

Ivandoe

Creat de animatorii danezi, Christian Bøving-Andersen si Eva Lee Wallberg, care au lucrat anterior si pentru productia originala Cartoon Network, “Uimitoarea lume a lui Gumball”, serialul spune povestea lui Ivandoe, tanarul print al padurii, care este insarcinat de tatal sau, The Mighty Stag, sa plece in cautarea Penei de Aur si sa o aduca inapoi, acasa, de pe infricosatorul Munte al Vulturului. Bravul print este insotit in calatorie de prietenul sau, o pasare mica, numita Bert.

 

Lansarea serialului este insotita de un proiect educational derulat impreuna cu Asociatia Parcul National Vacaresti. Acesta se adreseaza elevilor din scolile si entitatile after-school din Bucuresti si urmareste sa ii familiarizeze cu universul pasarilor si al animalelor care isi au casa in arealul Vacaresti. Proiectul se inscrie in linia generala a serialului, care ii poarta pe protagonisti in calatorii pentru a descoperi locuri noi. Pentru clasele participante la proiect vor fi organizate vizite cu ghizi specializati in Parcul Natural, iar elevii isi vor putea testa cunostintele dobandite despre lumea pasarilor pe platforma Clopotel.ro. in plus, clasele si elevii vor fi invitati sa participe la un concurs cu idei pentru dezvoltarea Parcului Natural Vacaresti, in urma caruia Cartoon Network va acorda premii in rechizite si materiale didactice.

 

“Aventurile bravului print Ivandoe” a fost produs in parteneriat cu Sun Creature Studio din Copenhaga (episodul pilot a fost creat impreuna cu Copenhaga Bombay), avand cofinantare din partea Fondului pentru servicii publice daneze.

 

Animatorii danezi Christian Bøving-Andersen si Eva Lee Wallberg au declarat: "A fost atat de distractiv sa lucram cu Cartoon Network si echipa dedicata de la Sun Creature Studio dezvoltand ceea ce a inceput ca o mica idee in Londra si concretizandu-se in 10 episoade produse in Copenhaga. Suntem foarte fericiti si mandri de rezultat.”

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Starea de sanatate te poate trimite la medicul de familie pentru un control amanuntit. Poate ca nu este nimic grav, dar ar trebui sa acorzi mai multa atentie alimentatiei si hidratarii.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pasarile cantatoare mici zboara cu aproximativ 25 km/h, pescarusii 35 km/h si unele rate cu pana la 70 km/h.

› vrei mai mult

Bancul zilei

la un bar din texas un tanas sta si bea linistit un tequila
deodata vine un altul si striga:"sari pedro ca l-au impuscat pe taicatau"
sare tipul si dupa caltziva pasise opreste si zice"stai ma ca taicameu e mort de 10 ani"
se aseaza inapoi la masa .
iar vine tipul acela si striga:"sari pedro ca tzi-a luat foc casa"
sare tipul si supa cateva minute zice:"stai ma ca eu stau la hotel"
a treia oara vine tipul ala si striga:"sari pedro ca tzi-a fugit nevasta cu altul"
sare tipul si dupa o alergatura buna se apreste si zice:"stai ma usor ca eu nu-s pedro".

› vrei mai mult