Cartoon Network ii incurajeaza pe copii sa intreprinda actiuni pozitive pentru a aborda schimbarile climatice

2 iunie 2021, 15:17

Cartoon Network lanseaza o noua campanie pe teritoriul intregii regiuni EMEA, care ii incurajeaza pe copii sa intreprinda actiuni pozitive pentru a aborda schimbarile climatice

Cartoon Network Campionii Climei va incepe azi in Romania si in alte 17 tari

Initiativa este sprijinita de WWF

 

Cartoon Network a anuntat o noua initiativa multiteritoriala si multilingvistica de constientizare a schimbarilor climatice lansata astazi in EMEA. Campania Cartoon Network Campionii Climei isi propune sa inspire copiii sa faca fata unor mici provocari care pot face o mare diferenta pentru sanatatea planetei noastre si a fost dezvoltata in colaborare cu organizatia globala de mediu WWF.

Lansata in 18 piete, campania multiplatforma urmareste sa educe publicul tinta al Cartoon Network, copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani, despre schimbarile climatice. Aceasta isi propune sa ii incurajeze sa se alature unei comunitati de tineri care fac pasi concreti pentru a aborda una dintre cele mai mari provocari din vremurile noastre. Noul microsite Campionii Climei al Cartoon Network actioneaza ca hub central al campaniei si contine provocari, teste, jocuri si videoclipuri care sustin sustenabilitatea si este promovat si la Cartoon Network.

Provocarile zilnice special concepute si testate de copii pentru copii sunt create pentru a-i inspira si a-i motiva pe cei mici sa faca schimbari cu impact pozitiv asupra mediului acasa, la scoala si in comunitatile lor locale. O harta in timp real demonstreaza modul in care Campionii Climei fac o diferenta si ofera permanent informatii si date despre nenumaratele moduri in care copiii se angajeaza in subiect din tara in tara.

Vanessa Brookman, Head of Kids, WarnerMedia EMEA. „Schimbarile climatice sunt o chestiune extrem de importanta pentru generatia tanara, le considera o problema fundamentala pentru viata lor, dar poate fi greu sa stii ce masuri trebuie sa iei pentru a face diferenta. Suntem incantati sa putem oferi publicului nostru instrumentele necesare pentru a se implica prin Campionii Climei, cea mai ambitioasa campanie Cartoon Network de activare a copiilor din EMEA. Vrem sa ii imputernicim sa actioneze si sa le transmitem mesajul ca oricine poate deveni campion al climei. Fiecare actiune, oricat de mica, are un impact pozitiv.”

Initiativa este sustinuta de WWF, una dintre cele mai importante organizatii independente de conservare din lume. Cartoon Network s-a asociat cu WWF pentru a oferi videoclipuri explicative simple si accesibile despre problemele din spatele stirilor legate de clima, in moduri pe care copiii le pot intelege.

Kate Norgrove, director executiv Advocacy & Campaigns, WWF UK: „Copiii au o sete imensa de cunoastere si sunt unii dintre cei mai pasionati avocati ai planetei noastre. La WWF, suntem inspirati continuu de tinerii nostri sustinatori si de entuziasmul lor de a afla despre lumea naturala si despre cum sa o protejam. in calitate de viitori gardieni ai planetei noastre, este important ca tinerii nu doar sa aiba grija de natura, ci si sa inteleaga problemele si solutiile majore de mediu, motiv pentru care suntem incantati sa facem echipa cu Cartoon Network in noua sa campanie de constientizare a climei. Speram ca va inspira multi copii si familiile lor sa devina Campionii Climei si sa ia masuri pozitive pentru unica noastra casa comuna.”

Ca parte a campaniei, Cartoon Network a colaborat, de asemenea, cu echipa Digital Video de la CNN pentru a produce o serie de articole video cu tineri din regiunea EMEA care contribuie la schimbare, pentru a inspira Campionii Climei si a-i motiva si pe ceilalti sa se implice. Scenariile scurte pun in evidenta unele dintre initiativele in care tinerii fani ai Cartoon Network sunt deja implicati la nivel de baza si arata cum fac diferenta.

Cartoon Network Climate Champions se lanseaza astazi in EMEA si va continua sa fie o prioritate pentru Cartoon Network pe tot parcursul anului.


Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia si televiziunea de desene animate numarul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun continut original pentru copii si familii, cu seriale precum Ben 10, Craig si dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetitele Powerpuff sau Aventurile fratilor ursi. Urmarit in 187 de tari, in peste 450 de milioane de case si in 33 de limbi, Cartoon Network inspira urmatoarea generatie de creatori si inovatori prin implicarea publicului sau la granita dintre creativitate si tehnologie. Initiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute si deseori utilizate de copii si adulti care cauta ajutor in rezolvarea problemelor de bullying.

Despre WarnerMedia

WarnerMedia este o companie lider in domeniul mass-media si al divertismentului care creeaza si distribuie continut premium si popular dintr-o gama diversa de povestitori si jurnalisti talentati, catre audiente globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies si altele.. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T). Organizatia include, de asemenea, suita Xandr de solutii avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la imbunatatirea publicitatii pentru marci, editori si consumatori.

Despre WWF (World Wide Fund for Nature)

infiintata in anul 1961, WWF este una dintre cele mai importante organizatii internationale care deruleaza proiecte pentru conservarea naturii, in peste 100 de tari. Misiunea WWF la nivel global este sa opreasca degradarea mediului inconjurator ºi sa construiasca un viitor in care oamenii traiesc in armonie cu natura. Mai multe detalii la:wwf.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Starea de sanatate te poate trimite la medicul de familie pentru un control amanuntit. Poate ca nu este nimic grav, dar ar trebui sa acorzi mai multa atentie alimentatiei si hidratarii.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Gorila este cel mai mare dintre speciile primate. Masculii cantaresc pana la 200 kg, sunt timizi dar isi vor apara familia pana la moarte!

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un smecheras vrea sa intre in vorba cu doua domnisoare dragute in parc:
- Vai ce frumoase sunteti? Dar cum va cheama pe voi?
- Pe ea Adio si pe mine Dispari!

› vrei mai mult