Cartoon Network aduce si mai multe Aventuri ale Fratilor Ursi

3 iunie 2019, 12:18

Aventuri ale Fratilor Ursi

Un nou film si un serial derivat din animatia originala au intrat în productie

Cartoon Network extinde povestea serialului nominalizat la premiile Emmy, "Aventurile Fratilor Ursi", cu un nou film si o productie derivata din animatia originala. Creat de Daniel Chong, castigatorul a doua premii Annie, filmul "Aventurile Fratilor Ursi" se afla in productie, iar Studiourile Cartoon Network dezvolta un serial care se axeaza pe caracteristicile celor trei personaje. Chong este producator executiv in ambele proiecte. 

Din filmul "Aventurile Fratilor Ursi", fanii vor afla ca cei mai buni frati Grizz, Panda si Ursul Polar s-au sprijinit dintotdeauna unul pe altul. Cand iubirea lor fata de camioanele de mancare si de faima de Internet ii conduc catre un haos neasteptat, ei trebuie sa plece intr-o aventura salbatica, hilara si periculoasa pentru a scapa de un dusman care ameninta sa-i distruga. Filmul va fi lansat anul viitor. 

Ursuletii au strans o comunitate foarte mare de fani la nivel global, dupa ce au aparut in mai multe episoade "Aventurile Fratilor Ursi", iar noul serial care nu are inca un titlu va aduce povesti proaspete si distractive cu indragitele personaje.

"Aventurile Fratilor Ursi" a fost lansat in 2015 si, de la debutul sau, a castigat numeroase premii, inclusiv un premiu BAFTA pentru copii, un premiu al juriului pentru cel mai bun serial TV la Festivalul de film de la Annecy si mai multe premii Annie. Fanii din intreaga lume, in special din regiunea APAC, au imbratisat acest serial. Animatia spune povestea a trei frati ursi care sunt si cei mai buni prieteni: Grizz, Panda si Ursul Polar se sprijina unul pe altul incercand sa transforme situatiile obisnuite in momente de ras copios.


inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Ziua de azi va fi pentru tine o zi de relaxare. Nimic nu iti va strica echilibrul interior.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai inalt munte din Canada se numeste Logan (ca pe personajul Marvel Wolverine) si are 5.959 metri inaltime.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doua blonde stateau intr-un compartinent,impreuna cu un mosneag.Una dintre ele zice:
-Asta e Mircea cel Batran!
-Esti proasta?Mircea cel Batran a murit acum sute de ani!
Peste putin timp intra un alt
domn in compartiment:
-Mircea,batrane nu te-am mai vazut de sute de ani!
La care prima blonda zice:
-Na acuma cine-i proasta?

› vrei mai mult