Care-i treaba, doctore? Bugs Bunny si gasca lui vin pe Cartoon Network, in serialul Lumea Looney Tunes!

4 ianuarie 2022, 11:09

Incepand de luni, 10 ianuarie 2021, ora 14:10, Cartoon Network va difuza serialul Lumea Looney Tunes. Bugs Bunny, Duffy Duck, Tweety si prietenii lor vin pe Cartoon Network cu multa energie si tot felul de intamplari!

Lumea Looney Tunes

In luna ianuarie, Cartoon Network le-a pregatit celor mici o surpriza – Lumea Looney Tunes! Difuzat zilnic, incepand cu ora 14:10, serialul ii prezinta pe unii dintre cei mai vechi prieteni: Bugs Bunny, Sylvester, Tweety si multi altii. Pana acum, serialul animat a fost difuzat pe Boomerang.

 

Ce vor face personajele?
Daffy si Porky cauta comorile din Templul Pasarii-Maimuta. Marvin Martianul revendica o planeta „In numele planetei Marte”. Dar, cand infige steagul, se intampla ceva neasteptat. Yosemite Sam se intrece cu Bugs Bunny la skanderbeg.

 

Cand se ia curentul, Bugs Bunny porneste spre singura casa unde vede lumina: castelul infricosator de pe deal. Elmer Fudd incearca sa il prinda pe Bugs, insa iepurele il asteapta cu o surpriza.

 

Bugs Bunny ar vrea sa se dea in tiribombe, dar Yosemite Sam nu il lasa, pe motiv ca e prea scund, asa ca Bugs incearca sa-l pacaleasca. Sylvester da de Tweety la zoo, dar nu reuseste sa-l manance din cauza nebuniei din jur.

 

Premiera serialului pe Cartoon Network va avea loc pe 10 ianuarie, incepand cu ora 14:10.

Episoadele vor fi difuzate zilnic.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Edison Arantes do Nascimento, supranumit Pele, este considerat cel mai bun fotbalist al secolului 20.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De ce isi fac oltenii casa rotunda?
Raspuns:ca sa nu vina hotul dupa colt.

› vrei mai mult