Care este doza zilnica recomandata de Calciu, Magneziu si D3 pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor?

4 noiembrie 2020, 12:48

Supliment de Calciu, Magneziu si vitamina D3

Orice parinte isi doreste un copil care sa creasca sanatos si sa se dezvolte armonios. Ne preocupam, prin urmare, ca micutii nostri sa aiba parte de o alimentatie sanatoasa, echilibrata, bogata in nutrientii atat de necesar dezvoltarii lor. Si totusi uneori este nevoie de ceva in plus!

De ce sa oferi copilului un supliment cu Calciu, Magneziu si vitamina D3

Unele vitamine, minerale si oligoelemente nu se fixeaza suficient de bine in organismul copiilor doar din alimentatie. Iar atunci poate fi necesar sa apelam la suplimente alimentare bogate in tot ceea ce au nevoie cei mici pentru a creste frumosi si sanatosi.

Suplimentele cu Calciu, Magneziu si vitamina D3 sunt cele mai indicate in perioadele de crestere si pentru copiii energici, cu o activitate fizica intensa, ori pentru cei care fac sport de performanta si au nevoie de oase puternice, muschi la fel si de un plus de energie.

99% din calciul din organismul uman se regaseste in oase si dinti, prin urmare un ajutor nu strica niciodata.

Magneziul este un mineral benefic, iar vitamina D3 vine in sprijinul celor doua pentru a intari imunitatea copilului.

Care sunt dozele zilnice recomandate

Calciul si Vitamina D3 sunt esentiale pentru dezvoltarea normala a sistemului osos la copii, iar cea din urma contribuie, in plus, la consolidarea si functionarea normala a sistemului imunitar al copiilor. Fara aceste doua elemente oasele si dintii copiilor nu vor fi niciodata sanatosi, asa ca nu ezita nicio secunda sa oferi copilului suplimentele de care are nevoie.

Doza zilnica recomandata de Calciu este de 700 mg pentru copiii cu varsta de 3 ani, 1000 de mg pentru cei cu varsta cuprinsa intre 4 si 8 ani, 1300 mg la categoria de varsta 9-13 ani si 1400 mg pentru cei cuvarsta intre 14 si 18 ani, potrivit National Institutes of Health din SUA.

Vitamina D3, care ajuta la fixarea calciului in oase si la mentinerea concentratiei normale a acestuia in sange, este recomandata copiilor in doze zilnice de 15 micrograme pe zi, potrivit NIH.

Magneziul si Zincul sunt, de asemenea, doua minerale foarte importante pentru sanatatea copiilor si pentru sistemul lor osos. Magneziul ajuta si la mentinerea sanatatii pishice, in special prin reducerea senzatiilor de oboseala si extenuare, si are proprietati ce ajuta sistemul nervos si pe cel muscular sa functioneze normal. Zincul, pe de alta parte, intareste sistemul imunitar, ajuta la mentinerea vederii si contribuie la functia cognitiva normala.

Doza zilnica recomandata de magneziu este de 375 mg, iar cea de zinc este de 10 mg, potrivit Regulamentului UE Nr. 1169/2011.

Cele mai potrivite suplimente pentru copilul tau

Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 Lichid pentru copii este un produs de calitate germana, recunoscuta in intreaga lume. In formula acestui supliment alimentar se regaseste combinatia perfecta de vitamine si minerale de care are nevoie copilul tau pentru a se dezvolta armonios (calciu, magneziu, zinc, mangan, vitamina C, vitamina D3), toate in dozele zilnice recomandate.

Unul dintre marile avantaje este faptul ca se poate administra usor, deoarece vine in forma lichida, iar gustul de portocale va fi cu siguranta indragit si de copiii mai mici, si de cei mai mari.

Inca un avantaj important este faptul ca Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + D3 se poate administra copiilor de orice varsta, de la 3 pana la 18 ani, in doze potrivite pentru varsta lor (10 ml pentru copii intre 3 si 12 ani, o data pe zi, si cate doua doze de cate 10 ml pe zi pentru cei intre 12 si 18 ani.)

Doppelherz aktiv Omega-3 + Vitamine A, C, E, D este un supliment alimentar cu ulei de somon care va ajuta copilul sa creasca normal si sa aiba oase puternice si sanatoase. Este ideal pentru copiii suprasolicitati, cu probleme de concentrare si dificultati la invatat sau la a fi atenti. Nu va grabiti cu diagnosticele pripite, ci intrebati-va in primul rand daca cel mic are un aport suficient de nutrienti.

Vitaminele din produsul Doppelherz aktiv Omega-3 sunt cele mai bune prietene ale copiilor: consolideaza sistemul imunitar, pastreaza vederea sanatoasa (vitamina A), ii ajuta sa creasca repede si armonios (vitamina D), ii ajuta sa tina departe infectiile (vitamina E) si ajuta la reducerea senzatiei de oboseala (vitamina C).

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Sunt peste 2700 de limbi vorbite pe glob.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Mama il trimite pe Ionel la magazin:
-du-te la magazin si uita-te daca nenea Vasile are picioare de porc.
Cind vine baiatul mama il intreaba:
-Si ce,nenea Vasile are picioare de porc?
-Nu am dovedit sa ma uit. a tras pantalonii in jos!

› vrei mai mult